Het betere benenwerk

Het-betere-benenwerk

Haal jij het beste uit je benen? Aan de hand van deze vijf vragen kom je erachter.


Scheer je je benen op de dag van een belangrijke gebeurtenis of de dag ervoor?

DE DAG ERVOOR Inderdaad. Als je een gevoelige huid hebt, scheer je beter al even voor de grote dag. OP DE DAG ZELF Als je geen huidproblemen hebt, kun je gewoon de dag zelf scheren. Gebruik wel een zachte moisturizer erna.

Ga je meerdere keren met het mesje over je huid?

EEN KEER Dat is ideaal. Het kan helpen om eerst een vochtinbrengende scheergel aan te brengen om de haartjes te verzachten en makkelijker te kunnen verwijderen. VAAK Dat irriteert je huid. Als je vindt dat je scheermesje niet goed scheert op bepaalde plekken, vervang je het mesje misschien beter.

Druk je het mesje heel dicht op je huid?

JA Dat doe je beter niet. Gebruik een vochtinbrengende scheergel als je niet dicht genoeg kunt scheren. NEE Prima. Een lichte aanraking met een mesje van hoge kwaliteit is de beste manier om sneetjes te vermijden.

Hoe vaak vervang je je scheermesje?

ELKE KEER Dat is niet nodig. Als je niet één keer glad kunt scheren, schakel dan over op een beter merk en gebruik een goede vochtinbrengende scheergel. OM DE PAAR WEKEN Prima, je kunt je mesje wellicht wel 10 keer gebruiken voor je het moet vervangen.

Gebruik je één mesje voor benen, onderarmen en bikinilijn?

JA Dat kan perfect. Je hebt geen drie verschillende mesjes nodig. NEE Zolang het mesje nieuw genoeg is, zou het voor alle huidoppervlakken moeten kunnen dienen. Maar deel je mesje nooit met je man. Dat is niet hygiënisch. Jouw scheermesje is trouwens speciaal ontworpen voor vrouwelijke vormen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Perfect epileren… hoe doe je dat?
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Zo scheert ze goed

Zo scheert ze goed

Zo scheert ze goed

De eerste haartjes in oksel- en bikinistreek zijn er misschien al even, maar op een bepaald moment moeten ze weg. En wel liefst meteen! Want je tienerdochter besluit impulsief te gaan zwemmen op een zonnige dag of wil dat mouwloze topje per se nu aan... Met deze scheertips kun je haar helpen om straks een streelzachte huid te hebben.