Het-betere-benenwerk

Het betere benenwerk

Haal jij het beste uit je benen? Aan de hand van deze vijf vragen kom je erachter.


Scheer je je benen op de dag van een belangrijke gebeurtenis of de dag ervoor?

DE DAG ERVOOR Inderdaad. Als je een gevoelige huid hebt, scheer je beter al even voor de grote dag. OP DE DAG ZELF Als je geen huidproblemen hebt, kun je gewoon de dag zelf scheren. Gebruik wel een zachte moisturizer erna.

Ga je meerdere keren met het mesje over je huid?

EEN KEER Dat is ideaal. Het kan helpen om eerst een vochtinbrengende scheergel aan te brengen om de haartjes te verzachten en makkelijker te kunnen verwijderen. VAAK Dat irriteert je huid. Als je vindt dat je scheermesje niet goed scheert op bepaalde plekken, vervang je het mesje misschien beter.

Druk je het mesje heel dicht op je huid?

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

JA Dat doe je beter niet. Gebruik een vochtinbrengende scheergel als je niet dicht genoeg kunt scheren. NEE Prima. Een lichte aanraking met een mesje van hoge kwaliteit is de beste manier om sneetjes te vermijden.

Hoe vaak vervang je je scheermesje?

ELKE KEER Dat is niet nodig. Als je niet één keer glad kunt scheren, schakel dan over op een beter merk en gebruik een goede vochtinbrengende scheergel. OM DE PAAR WEKEN Prima, je kunt je mesje wellicht wel 10 keer gebruiken voor je het moet vervangen.

Gebruik je één mesje voor benen, onderarmen en bikinilijn?

JA Dat kan perfect. Je hebt geen drie verschillende mesjes nodig. NEE Zolang het mesje nieuw genoeg is, zou het voor alle huidoppervlakken moeten kunnen dienen. Maar deel je mesje nooit met je man. Dat is niet hygiënisch. Jouw scheermesje is trouwens speciaal ontworpen voor vrouwelijke vormen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?