Het schoonheidsgeheim van Virginie Claes

Het schoonheidsgeheim van Virginie Claes

Een ex-miss België weet wel wat over schoonheid. Welke tips heeft Virginie Claes precies om er elke dag stralend uit te zien?


  • Persoonlijke hygiëne vind ik erg belangrijk. Verzorg je haar, je tanden, scrub je hielen en epileer je wenkbrauwen. Dat zijn voor mij elementaire dingen.
  • Zoek uit welke kleuren goed bij je staan. Ik heb geleerd dat ik zelf goed met goud en bruin sta.
  • Laat je huid eens analyseren bij een dermatoloog. Zo weet je tenminste hoe je huid is samengesteld en welke producten jij nodig hebt.
  • Ook tandverzorging vind ik belangrijk. Ik poets drie keer per dag, flos regelmatig, schraap mijn tong en gebruik tandenstokers. Ik heb al aan 2 vriendjes een elektrische tandenborstel cadeau gedaan. Je kan ze niet genoeg verzorgen!
  • Hoe meer make-up je gebruikt, hoe meer je het nodig hebt. Er is niets mis met een dagje ongeschminkt door het leven te gaan. Je huid kan ademen en je ben weer even puur natuur.
  • Mijn badkamertijd gaat vooral op aan het in orde brengen van mijn haar. Een masker, een serum, een conditioner, een balsem, het passeert allemaal op tijd en stond de revue.
  • Een echte verwennerij is de Crystal Clear zuurstoftherapie die ik om de paar maanden laat doen bij de schoonheidsspecialist. Ideaal om afscheid te nemen van donkere kringen rond de ogen en een doffe look. Met die zuurstoftherapie krijgt mijn huid een echte boost.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

(foto © Marc Lagrange)

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina