Het schoonheidsgeheim van Virginie Claes

Het schoonheidsgeheim van Virginie Claes

Een ex-miss België weet wel wat over schoonheid. Welke tips heeft Virginie Claes precies om er elke dag stralend uit te zien?


  • Persoonlijke hygiëne vind ik erg belangrijk. Verzorg je haar, je tanden, scrub je hielen en epileer je wenkbrauwen. Dat zijn voor mij elementaire dingen.
  • Zoek uit welke kleuren goed bij je staan. Ik heb geleerd dat ik zelf goed met goud en bruin sta.
  • Laat je huid eens analyseren bij een dermatoloog. Zo weet je tenminste hoe je huid is samengesteld en welke producten jij nodig hebt.
  • Ook tandverzorging vind ik belangrijk. Ik poets drie keer per dag, flos regelmatig, schraap mijn tong en gebruik tandenstokers. Ik heb al aan 2 vriendjes een elektrische tandenborstel cadeau gedaan. Je kan ze niet genoeg verzorgen!
  • Hoe meer make-up je gebruikt, hoe meer je het nodig hebt. Er is niets mis met een dagje ongeschminkt door het leven te gaan. Je huid kan ademen en je ben weer even puur natuur.
  • Mijn badkamertijd gaat vooral op aan het in orde brengen van mijn haar. Een masker, een serum, een conditioner, een balsem, het passeert allemaal op tijd en stond de revue.
  • Een echte verwennerij is de Crystal Clear zuurstoftherapie die ik om de paar maanden laat doen bij de schoonheidsspecialist. Ideaal om afscheid te nemen van donkere kringen rond de ogen en een doffe look. Met die zuurstoftherapie krijgt mijn huid een echte boost.

(foto © Marc Lagrange)

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!