Hoe je een perfecte huid kunt faken

Hoe je een perfecte huid kunt faken

Ziet je huid er bleek en saai uit? Dan hebben wij enkele tips voor je klaar om dit heel eenvoudig weg te werken.


perfecte huid

Stap 1 – Zorg voor een goede basis.
Breng een goede dagcrème aan. Indien de kleur van de huid oneffenheden vertoont, gebruik dan een getinte dagcrème. Na 2 min breng je een lichte crème aan die de huidtextuur aan de kraaienpootjes, de T-zone en rond de mond verbetert.

Stap 2 – Creëer een egale tint.
Een foundation moet aangepast zijn aan jouw huidtype: een transparante foundation geeft een mooie glans, balanced foundation is geschikt voor onzuivere huidtypes en lichtreflecterende foundation maakt je huid glad. De kleur van de foundation moet perfect passen bij de huidtint.

Stap 3 – Verberg oneffenheden.
Breng een concealer aan onder de ogen (binnenkant, niet de buitenkant), de neushoeken en de mondhoeken. Zo worden rode huidvlekjes en onregelmatige pigmentatie weggewerkt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

perfecte huid

Stap 4 – Gave huid.
Wanneer de huid er egaal uitziet, gebruik dan een poederspons om voorzichtig fijne, losse poeder af te vegen voor een mooi, gaaf effect. Gebruik nooit te veel poeder, want een huid hoort er helder uit te zien.

Stap 5 – Breng kleur aan.
Gebruik het hele jaar door een matmakende bronzing poeder om je wangen en je voorhoofd een warme tint te geven. Gebruik vervolgens een blush voor een frisse, sralende kleur op je appelwangen.

Tip: less is more ... Ook wat betreft foundation en concealer. Zware make-up accentueert strepen en ziet er onnatuurlijk uit, om maar te zwijgen van hoe vaak je dan wel niet gedurende de dag je make-up moet bijwerken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina