Hoe kan je elke dag mooie benen hebben?

Hoe kan je elke dag mooie benen hebben?

Als het mooi weer begint te worden, wil je schitterende benen. We onthullen hier de geheimen voor mooie, gespierde, lichte benen: het juiste gebaar, de juiste reflexen. Kom maar op met de rokjes en luchtige jurkjes.


Mooie dagen staan gelijk met kortere rokjes, pareo's, shorts en slippers! Kortom: je benen zijn van de partij. Om de lange rokken en panty's met een gerust hart in de kast te laten liggen, stelt Zin in meer je een paar makkelijke tips voor. Schoonheid gegarandeerd!Dit heb je nodig:
• een anti-cellulitiscrème
• een Venus Quench scheermesje
• een tennisbal
• een paar schoenen met hakkenDe eerste vereiste voor prachtige benen is het ontharen. Met het Gillette Venus Quench scheermesje sla je twee vliegen in één klap: een beschermende scheerbeurt dankzij de formule verrijkt met 3 ultrarijke oliën (avocado-, olijf- en kokumolie) en heerlijk zachte benen. Daarnaast hoef je met dit scheersysteem geen scheergel te gebruiken en het ruikt bovendien heerlijk.Een eenvoudige tip: bestraal je benen met koud water vooraleer je de douche uitstapt. Dit activeert de doorbloeding en verstevigt de huid. Zo krijg je meteen lichtere en stevigere benen!De strijd tegen vetophopingen moet elke dag gestreden worden! Gebruik dagelijks een anti-cellulitiscrème ('s ochtends of 's avonds) die je goed inmasseert om ze diep te laten inwerken. De meest efficiënte manier: palperen en rollen. Vergeet ook je knieën niet: ze worden vaak overgeslagen maar hebben de neiging om water en vet op te slaan waardoor je er zwaarder uitziet.Niet iedereen heeft de tijd om elke dag te sporten. Maar enkele goede reflexen en ideeën volstaan: Stap één halte vroeger af van de metro, tram of bus en loop 10 minuten extra. Zonder het te beseffen heb je tegen het einde van het jaar 20 marathons gelopen!Op kantoor kan je een aantal superdiscrete oefeningen doen. Klem een tennisbal tussen je knieën en oefen er druk op uit: zo verstevig je de spieren aan de binnenkant van je dijen. Een andere oefening: hef je knieën wat op terwijl je zit en probeer deze positie zo lang mogelijk vol te houden. Hier ook gegarandeerd stevigere dijen.Verplicht jezelf de trap te nemen in plaats van de lift. Dit lijkt eenvoudig, maar het effect op je kuiten is opvallend! Denk er ook aan dat 5 minuten trappen op lopen evenveel calorieën verbrandt als er in twee blokjes chocolade zitten...Al je vriendinnen zullen jaloers zijn op je prachtige benen... en toch heeft het je in de fitness geen cent gekost!

*+12% in vergelijking met het Gillette Venus Breeze scheersysteem

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Perfect epileren… hoe doe je dat?
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Zo scheert ze goed

Zo scheert ze goed

Zo scheert ze goed

De eerste haartjes in oksel- en bikinistreek zijn er misschien al even, maar op een bepaald moment moeten ze weg. En wel liefst meteen! Want je tienerdochter besluit impulsief te gaan zwemmen op een zonnige dag of wil dat mouwloze topje per se nu aan... Met deze scheertips kun je haar helpen om straks een streelzachte huid te hebben.