Hoe werk je kringen onder je ogen weg?

Hoe werk je kringen onder je ogen weg?

Een stap voor stap plan om onsierlijke kringen voorgoed vaarwel te zeggen.


Tip: Kringen lopen niet tot aan de buitenhoek van je ogen dus hoef je daar ook geen concealer aan te brengen want die zal enkel de fijne lijntjes accentueren.

kringen

Waarom ik?
Kringen zijn deels genetisch bepaald maar andere factoren spelen ook een belangrijke rol zoals je eetgewoontes, gebrek aan slaap, dehydratatie, veroudering en blootstelling aan de zon. Slaap op een goed kussen dat je hoofd voldoende ondersteunt en zo het draineren bevordert, haal zo veel mogelijk antioxidanten uit je voeding en drink voldoende water.

Ready
Breng een oogverzorging aan die speciaal ontwikkeld is om wallen en kringen tegen te gaan met ingrediënten zoals Kojic acid, zoethout, vitamine C en K die de huid versterken, de oogcontour draineren en pigmentatie corrigeren. Laat een minuut inwerken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Set
Hoewel een fond de teint minder dekking biedt dan een concealer is hij soms voldoende als je kringen niet overdreven donker zijn. Begin dus altijd eerst met een beetje fond de teint en voor meer dekking kan je die best deppen en niet uitstrijken.

kringen

Go
Je concealer mag maar één of twee schakeringen lichter zijn dan je fond de teint en moet een warme tint hebben (geel, perzik of abrikoos) eerder dan een koude. Breng aan met een platte kwast in de binnenhoeken van je ogen en langs je neus. Voor een egale finish werk je zachtjes met de toppen van je vingers af.

And smile!
Poeder meteen lichtjes af zodat de concealer niet in de fijne lijntjes uitloopt. Vermijd blauwe, groene en mauve oogschaduw en kies eerder voor warme natuurlijke kleuren, goud en perzik. Krul je wimpers met een tang en breng een gulle laag mascara aan maar enkel op je bovenste wimpers. Trek de volle aandacht op je mond met flashy lippen en… smile!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina