Huidverzorging vanaf je veertigste

Huidverzorging vanaf je veertigste

Veertig is het nieuwe dertig, maar weet je huid dat ook?


De kans is groot dat ze met de jaren droger is geworden. Dode huidcellen blijven daardoor langer liggen en je krijgt een doffe teint. En dan heb je ook nog huidverkleuringen als gevolg van (te veel) zonnen, hormonale veranderingen waardoor je huid ruwer aanvoelt, een afname van collageen en elasticiteit met een slappere huid – meestal aan je kin en oogleden – als gevolg. Leuke tijden! Toch voel je je jong en wil je dat ook uitstralen. Hier vind je alvast enkele tips.

Straktrekkers
Heb je de indruk dat je huid minder vol en gezond lijkt? Probeer dan een superhydraterende tonic die je huid er gladder doet uitzien. Of gebruik producten met vitamine C of retinol die de collageenproductie kunnen boosten.

Schoonheidsslaapje
’s Nachts herstelt de huid zich, en dat natuurlijk proces kun je nog versterken met een nachtcrème. Kies voor een anti-aging of verstevigend product dat jouw specifieke bekommernissen aanpakt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Scrub zacht!
Scrubben is essentieel voor een heldere teint. Maar als je het te vaak doet, wordt je huid zwak en vatbaar voor zonneschade. Gebruik dus een aangepaste exfoliërende gel of crème en investeer in een microdermabrasiekit voor thuis.

Hydrateren in bad
Voeg een half kopje zachte amandel-, olijf- of Macadamia olie aan je bad toe. De oliën hydrateren de huid en zitten ook nog eens boordevol antioxidanten die zonneschade tegengaan. Een lekker warm bad helpt je bovendien relaxen, en dat alleen al doet je stralen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina