In-minder-dan-10-minuten-van-just-out-of-bed-naar-smile-it-s-a-beautiful-day

In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

Dit is voor die vreselijke dagen waarop je ‘help!’ denkt als je jezelf in de badkamerspiegel ziet. En eigenlijk voor elke morgen. Want in minder dan 10 minuten zie je er frisser uit dan de ochtenddauw zelf. Gewoon de vier simpele stappen van dit strakke ochtendplan volgen en je loopt de rest van de dag goedgezind rond met een opgepepte huid en een stralende blik. Wedden?


Stap 1: een superfrisse start
Reinig je gezicht met een gezichtsreiniger. Spoel 10 keer na elkaar met ijskoud water voor een goede doorbloeding en natuurlijke lifting. Leg even een warme handdoek op je gezicht en breng vochtinbrengede dagcrème aan.

Stap 2: krul je wimpers
Hou je hoofd een beetje naar achter en krul je wimpers. 10 seconden per oog volstaan. Geef daarna enkel de puntjes nog wat extra schwung. Weg is die verschrikkelijke vermoeide blik.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 3: help je huid een handje
Verlicht de donkerste delen van je gezicht - onder je ogen en rond je neus - een concealer. Breng dan een foundation aan. Het geef je gelaat een vleugje kleur en egaliseert én verzorgt je huid.

Stap 4: schitterende kijkers 
Zorg voor waanzinnige wimpers met een False Lash Effect Mascara. Met een wit Kohl Pencil creëer je een heldere blik. Breng wat blush aan op je jukbeenderen, net onder je ogen. En pluk de dag.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer