In minder dan 10 minuten van just out of bed naar smile, it’s a beautiful day

In-minder-dan-10-minuten-van-just-out-of-bed-naar-smile-it-s-a-beautiful-day

Dit is voor die vreselijke dagen waarop je ‘help!’ denkt als je jezelf in de badkamerspiegel ziet. En eigenlijk voor elke morgen. Want in minder dan 10 minuten zie je er frisser uit dan de ochtenddauw zelf. Gewoon de vier simpele stappen van dit strakke ochtendplan volgen en je loopt de rest van de dag goedgezind rond met een opgepepte huid en een stralende blik. Wedden?


Stap 1: een superfrisse start
Reinig je gezicht met een gezichtsreiniger. Spoel 10 keer na elkaar met ijskoud water voor een goede doorbloeding en natuurlijke lifting. Leg even een warme handdoek op je gezicht en breng vochtinbrengede dagcrème aan.

Stap 2: krul je wimpers
Hou je hoofd een beetje naar achter en krul je wimpers. 10 seconden per oog volstaan. Geef daarna enkel de puntjes nog wat extra schwung. Weg is die verschrikkelijke vermoeide blik.

Stap 3: help je huid een handje
Verlicht de donkerste delen van je gezicht - onder je ogen en rond je neus - een concealer. Breng dan een foundation aan. Het geef je gelaat een vleugje kleur en egaliseert én verzorgt je huid.

Stap 4: schitterende kijkers 
Zorg voor waanzinnige wimpers met een False Lash Effect Mascara. Met een wit Kohl Pencil creëer je een heldere blik. Breng wat blush aan op je jukbeenderen, net onder je ogen. En pluk de dag.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen

Zo maak je hangende wasmanden voor de kinderen
5

Vaak denken kinderen dat de grond de perfecte plaats is voor vuile was… Wil jij liever niet dat je huis eruit ziet alsof er een tornado door heen is getrokken? Dan kunnen deze instructies je zeker en vast helpen. Zo bespaar je eindeloos veel tijd bij het opruimen.

You have already participated to this slideshow
Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!