Je benen epileren doe je zo

Je benen epileren doe je zo

Geen enkele vrouw is blij met haartjes op haar benen. Gelukkig bestaan er verschillende manieren om komaf te maken met ongewenste haargroei. Epileren maar !


Epileren met ontharingscrème

Met een ontharingscrème kan je je benen snel en pijnloos epileren. Na enkele dagen duiken de haartjes weer op, maar in tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, komen ze niet stoppelig terug. Integendeel, wanneer je je benen vaak met ontharingscrème epileert, worden de haartjes soepeler en fijner en kan je ze makkelijker verwijderen.

Epileren met een scheermesje

Bij deze epileermethode is een goed en scherp scheermesje essentieel. Als je bovendien een speciaal scheermesje voor vrouwen gebruikt, heb je minder kans op wondjes. Verder is het belangrijk dat je je benen epileert met een speciaal scheerproduct. Gewone zeep droogt te huid teveel uit en kan het scheermesje verstoppen. Epileren met een mesje is snel en makkelijk, maar houd er wel rekening mee dat de haartjes snel terugkomen. Wil je te allen tijde zijdezachte benen hebben, dan moet je elke dag scheren.

Je benen elektrisch scheren

Een elektrisch scheerapparaat biedt verschillende voordelen. Je hebt geen gedoe met water en schuim en bovendien is zo’n apparaat veiliger dan een scheermesje. Een ladyshave heeft een aangepaste snijkop en is daarom beter geschikt om benen te epileren dan een gewoon scheerapparaat. Net als bij nat scheren geldt ook hier : dagelijks scheren biedt de enige garantie op perfect gladde benen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Je benen harsen

Harsen met was verlost je benen voor enkele weken van ongewenste haartjes. Er bestaan verschillende harsmethodes, maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn niet pijnloos. Gelukkig wordt het minder pijnlijk als je je benen regelmatig harst. Vind je het moeilijk om zelf te harsen, laat je benen dan onder handen nemen door een schoonheidsspecialiste.

Epileren met een epileerapparaat

Een epileerapparaat kan je vergelijken met een pincet. De haartjes worden met wortel en al verwijderd. Elektrisch epileren is net als harsen ideaal voor vrouwen die een duurzaam resultaat willen en wat pijn kunnen verdragen. Als je je benen regelmatig op deze manier epileert komen er na een tijdje bovendien minder haartjes terug.

Na het epileren

Welke epileermethode je ook gebruikt, smeer je benen achteraf altijd in met een speciale crème voor na het epileren. Zo voelen je benen extra glad en zacht aan.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina