Klaar in 10 minuten

Klaar in 10 minuten

Begin je de dag zonder een moment voor jezelf? Als je elke ochtend gehaast van huis vertrekt, probeer dan eens ons express schoonheidsrecept om de dag te beginnen met een stralend gezicht.


Reinigen
Als je ouder dan dertig bent, gebruik dan een reiniger in crèmevorm. Zeep is meer iets voor twintigers of voor iemand met een vette huid. De crèmetextuur behoudt de hydrolipidenfilm van de huid, waardoor je gezicht gehydrateerd en vol blijft. Breng aan als een crème en verwijder met een katoenen wattenschijfje.

Koud water graag
Velen onder ons kunnen niet zonder een opwekkende plens koud water om de dag te beginnen. Deze natuurlijke oplossing is slim omdat ze veel voordelen heeft en een echte huidopkikker is. Gooi kleine schepjes koud water in je gezicht en je zult de bloeddoorstroming maximaal activeren. Breng een gezichtsmaskertje aan en scrub je huid terwijl het masker zijn werk doet. Resultaat: een goed doorbloede, zachte en gladde huid.

Alles in één
Japanse vrouwen gebruiken tot 9 schoonheidsproducten ‘s ochtends. Maar het kan met minder. Gebruik Total effects van Olaz, een onmisbaar alles-in-één product, dat je huid alle weldaden geeft die je nodig hebt, in één enkel gebaar.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Vermindert rimpeltjes en kleine expressielijntjes.
  • Zorgt voor een intense hydratatie die uren blijft.
  • Egaliseert de huidtint.
  • Exfolieert zacht.
  • Verfijnt de poriën.
  • Geeft een onmiddellijke helderheid.
  • Vermindert het opduiken van vlekjes.

Flash maquillage
Met heel weinig kun je heel veel bereiken. Gebruik de make-upbasics voor een mooie look: corrector-oplichter om schaduwen te verhelderen, een vleugje kleur op de jukbeenderen, wat gloss en klaar.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador