Klaar in 10 minuten

Klaar in 10 minuten

Begin je de dag zonder een moment voor jezelf? Als je elke ochtend gehaast van huis vertrekt, probeer dan eens ons express schoonheidsrecept om de dag te beginnen met een stralend gezicht.


Reinigen
Als je ouder dan dertig bent, gebruik dan een reiniger in crèmevorm. Zeep is meer iets voor twintigers of voor iemand met een vette huid. De crèmetextuur behoudt de hydrolipidenfilm van de huid, waardoor je gezicht gehydrateerd en vol blijft. Breng aan als een crème en verwijder met een katoenen wattenschijfje.

Koud water graag
Velen onder ons kunnen niet zonder een opwekkende plens koud water om de dag te beginnen. Deze natuurlijke oplossing is slim omdat ze veel voordelen heeft en een echte huidopkikker is. Gooi kleine schepjes koud water in je gezicht en je zult de bloeddoorstroming maximaal activeren. Breng een gezichtsmaskertje aan en scrub je huid terwijl het masker zijn werk doet. Resultaat: een goed doorbloede, zachte en gladde huid.

Alles in één
Japanse vrouwen gebruiken tot 9 schoonheidsproducten ‘s ochtends. Maar het kan met minder. Gebruik Total effects van Olaz, een onmisbaar alles-in-één product, dat je huid alle weldaden geeft die je nodig hebt, in één enkel gebaar.

Olaz Complete
Olaz Complete
(13)

Een lichte formule voor een gezonde huid, elke dag

Ontdek nu!
  • Vermindert rimpeltjes en kleine expressielijntjes.
  • Zorgt voor een intense hydratatie die uren blijft.
  • Egaliseert de huidtint.
  • Exfolieert zacht.
  • Verfijnt de poriën.
  • Geeft een onmiddellijke helderheid.
  • Vermindert het opduiken van vlekjes.

Flash maquillage
Met heel weinig kun je heel veel bereiken. Gebruik de make-upbasics voor een mooie look: corrector-oplichter om schaduwen te verhelderen, een vleugje kleur op de jukbeenderen, wat gloss en klaar.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer