Luxe voor 'n prikje

Luxe voor 'n prikje

Zin in meer-experte Hilde krijgt een beautytik op de vingers: haar dagelijkse reinigingsritueel deugt niet, aldus Olaz. Tijdens een workshop leert ze hoe het wel moet en krijgt daarbovenop een stapel producten om uit te testen. Dagenlang reinigt, smeert en masseert ze, mét resultaat.


‘Nature gives you the face you have at twenty. It’s up to you to merit the face you have at fifty.’ Wijze woorden van Coco Chanel en sinds de verhelderende Olaz Total Effects-workshop die ik vorige maand bijwoonde mijn absolute schoonheidsmantra voor eeuwig en altijd.

Dat perzikhuidjes ‘s morgens en ‘s avonds van een vast reinigingsritueel houden, wist ik al langer. Alleen had ik niet in de gaten dat het niet deugt om tweemaal per dag aan de slag te gaan met wat reinigingsmelk op ‘droge’ wattenschijfjes, omdat je daardoor het vuil als het ware verplaatst. Ook royaal veel hydraterende crème geldt niet per se als de perfecte basis voor een onberispelijk gezicht.

luxe voor n prikje

Zo leer ik dat reinigingsmelk te allen tijde direct op het gezicht dient aangebracht te worden: eerst even opwarmen tussen je handpalmen, inmasseren met opwaartse cirkelvormige bewegingen, verwijderen met vochtige, lauwe wattenschijfjes of een vochtig washandje en droogdeppen met een zachte handdoek. Een duidelijke wereld van verschil, zo blijkt wanneer ik de daad bij het woord voeg en mij na een ‘droge’ reinigingsbeurt de nieuwe aangeleerde technieken eigen maak. Hallucinant hoeveel vuil er nog op mijn gezicht was achtergebleven. Een beschamende vaststelling (wat voel ik me plots smerig!), waarvoor mijn welgemeende excuses aan mijn verwaarloosde gezicht en hals én de belofte het vanaf nu helemaal anders aan te pakken. Met een zak vol heerlijk geurende producten en goede voornemens keer ik huiswaarts.

Uitgetest

Olaz Total Effects 7-in-1 Anti-Veroudering

Olaz ontwikkelde samen met specialisten een eenvoudig huidverzorgingsplan waarmee je als drukke vrouw met een minimum aan tijd een maximum aan resultaten boekt. Dit zelfverklaarde eenvoudige stappenplan dat de tekenen van het ouder worden efficiënt aanpakt, maakt me nieuwsgierig en ongeduldig. Ik wil eraan beginnen. Nu!

luxe voor n prikje

Stap 1
Het ontschminken van de ogen gebeurt zonder water met
de antiveroudering-reinigingsdoekjes. Ze reinigen, hydrateren en voeden de tere huid rond mijn ogen. Zacht en zalig!

Olaz Complete
Olaz Complete
(13)

Een lichte formule voor een gezonde huid, elke dag

Ontdek nu!

luxe voor n prikjeStap 2
Reinigen is de basis van een efficiënt antiverouderingsplan. Wie zijn gezicht verkeerd wast, berooft zijn huid immers van het nodige vocht.
De antiverouderingsmelk reinigt zacht en revitaliseert. Ik breng de melk masserend aan op mijn hals, kin, wangen, neus en voorhoofd en verwijder de melk vervolgens ‘nat’ (oh ja, het staat in mijn geheugen gegrift).Opgeruimd staat netjes.

luxe voor n prikjeStap 3
Tonifiëren doe ik als verfrissend extraatje met de antiverouderingstonic. Rijkelijk aanbrengen op een wattenschijfje en vervolgens zachtjes uitstrijken over mijn gezicht en hals. Hierdoor sluiten de poriën zich terug en is mijn huid helemaal klaar voor de volgende stap. Pure verwennerij.

luxe voor n prikjeStap 4
Hydrateren is hét ultieme wapen tegen schadelijke zonnestralen en ouderdom. Zonder de antiverouderingsdagcrème met uv-bescherming ‘s morgens en de antiverouderingsnachtcrème ‘s avonds is mijn Olaz-experiment niet compleet. Het handige doseerpompje zorgt ervoor dat ik de exacte hoeveelheid gebruik. Ik begin met het inmasseren van de crème op mijn decolleté, ga omhoog langs mijn hals, over mijn kin en mijn wangen, rond de ogen en eindig op mijn voorhoofd, met andere woorden: een prettige smeerboel.

luxe voor n prikje Om het stappenplan extra kracht bij te zetten, maak ik eerst een zijsprongetje. De huid rond mijn ogen wordt verwend met het liftend oogcontourserum. Altijd aanbrengen onder je dagcrème in punt-kommabewegingen vanuit je ooghoek naar je slapen, onder de ogen en wenkbrauwen. Hoe meer de huid tijdens het reinigen en het voeden gestimuleerd wordt, hoe beter het eindresultaat.

En dat mag er wezen! De Olaz Effects-lijn doet wat het belooft: hydrateren, egaliseren, verhelderen en vocht vasthouden. Rimpels, lijntjes, poriën en oneffenheden verminderen zichtbaar en mijn huid ziet er fris en stralend uit. En dat na amper twee weken.

Wie trouwens denkt dat deze producten enkel voor een ‘rijpere’ huid zijn weggelegd, heeft het mis. Vroeg begonnen, is half gewonnen en voor de prijs (die varieert tussen € 7,99 en € 19,99) hoef je het al helemaal niet te laten. Trakteer jezelf dus als de bliksem op een babylicious velletje. To have and to hold.

Hilde

Meer info op www.olaz.be

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina