Maak je huid klaar voor de lente

Maak je huid klaar voor de lente

Pfff. Eindelijk is die lange winter voorbij. Hoog tijd om je huid eens extra te verwennen. Want wisselende temperaturen en de droge lucht van de centrale verwarming hebben natuurlijk hun tol geëist.


Weg met die winterhuid
Vrouwen met een gevoelig huidtype hebben het vaakst last van een winterhuid. Jeuk, irritatie, rode vlekjes.... ze worden veroorzaakt door een gebrek aan vetstoffen waardoor de huid niet goed water kan vasthouden. Het enige dat helpt: veel vocht. Een zachte, pure crème vol vetstoffen en vochtinbrengers kan snel soelaas brengen. En een crème op basis van zink is een echte aanrader bij roodheid en branderige huid: vraag raad aan je apotheker.

Maak je huid klaarLekker masker
Als je je huid eens goed wil verwennen, hoort daar natuurlijk ook een ontspannend maskertje bij. Chocolademaskers zijn erg ‘hot’ nu. Die geuren niet alleen onweerstaanbaar, maar hydrateren en vernieuwen je huid ook bijzonder doeltreffend. Smeer je ook dagelijks in met een bodylotion, liefst na het douchen op een nog vochtige huid. Zo worden de nodige stoffen optimaal opgenomen. Olie is ook heel doeltreffend. Het vet dringt beter in en geeft sneller een glanzend uiterlijk.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vergeet je handen niet
Droge nagelriemen, handen die soms aanvoelen als schuurpapier en wat rimpelig lijken: even ‘handlezen’ en je weet wat de winter kan aanrichten. Dat komt omdat handen nauwelijks talgklieren hebben. En het weinige vocht en vet was je om de haverklap weer weg. Twee keer per dag handcrème smeren is dus zeker geen overbodige luxe. Beter nog: gun je handen vóór het slapengaan een ‘crémebadje’. Gewoon extra dik insmeren met hydraterende handcrème, dan katoenen handschoentjes aantrekken en de crème kan de hele nacht rustig zijn werk doen.

Zijn je voeten al sandalenklaar? Maak je huid klaar
Eelt en droge voeten verdienen ook een grondige aanpak. Een lauwwarm voetenbadje met wat druppels olie maakt eelt in enkele minuten zacht. Daarna kan je de ruwe plekken afschrapen met met een voetenvijltje. Tenslotte breng je een rijke, voedende crème aan… en na een paar behandelingen mogen je sandaaltjes weer de kast uit.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

madelief

madelief

gemeld

van droge voeten heb ik soms ook wel last. als ik uit bad komt, doe ik daarom altijd bodylotion op mijn voeten!

  • melden
Edwin

Edwin

gemeld

Dit zijn goede tips, Ik zal het eens proberen.

  • melden
Sylvana

Sylvana

gemeld

Persoonlijk vind ik de footner een goed product om je voeten te soigneren!

  • melden
duvels

duvels

gemeld

Mmmm,daar ga ik eens lekker werk van maken,komende weken.Daarna op vakantie naar het zonnetje,lekker relaxen en heerlijk genieten in een verzorgd lichaam!!!Klinkt niet slecht hé?

  • melden

Goede tips, hopelijk rap lente met het zonnetje!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina