Mooi ouder worden

Mooi ouder worden

Je kan ze haten of er bang voor zijn, toch krijg je vroeg of laat met rimpels te maken. Je hebt nu eenmaal geen vat op de tijd. Toch bestaan er efficiënte middelen om ze te bestrijden.


Mooi ouder worden

mooi ouder wordenDe veroudering van de huid begint rond 25 jaar. Daarom is het aangeraden om vanaf die leeftijd elke dag een antirimpelcrème te gebruiken. Dankzij nieuwe technologieën zijn deze crèmes tegenwoordig heel efficiënt. Ze beschermen de huid tegen de zon en binden de strijd aan tegen vrije radicalen, de oorzaak van huidveroudering.

Kies een crème met vitamine A voor de celvernieuwing, antioxidanten, aminozuren en vitamine E.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

mooi ouder wordenHydrateer ook regelmatig je huid, zeker als je een droge huid hebt. Een droge huid heeft namelijk vlugger last van rimpels. Een voedende nachtcrème is hiervoor ideaal.

Gezichtsgymnastiek kan ook wonderen doen, ten minste als je het regelmatig doet. Het helpt je gezicht te versterken en de elasticiteit van je huid te behouden. Spreek bijvoorbeeld elke morgen gedurende vijf minuten de letters X en O uit.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina