Mooie lippen tijdens de winter

Mooie lippen tijdens de winter

Mooie lippen zijn vol van vorm, zacht en glad en ze hebben een gezonde kleur. Maar hoe hou je lippen ook in de winter mooi?


winterlippen

Stap 1: Hoe zitten je lippen in elkaar
De huid van je lippen is dun en heeft geen talg- of zweetkliertjes. Daarom zijn ze veel gevoeliger voor kloofjes of barstjes. Bij schraal weer hebben je lippen het extra zwaar. De kou van buiten droogt ze uit, en de droge warmte binnen maakt het alleen nog maar erger.

Stap 2: Een lekkere scrub
’s Avonds kun je je lippen zachtjes scrubben. Bijvoorbeeld met een tandenborstel of een droge handdoek. Daarna verwen je ze met een laagje nachtcrème. Door het scrubben worden dode huidcellen verwijderd en de crème kan goed intrekken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

winterlippen

Stap 3: Verzorg je lippen de ganse dag
Om schade te voorkomen voedt je je lippen elke dag met een goede lippencrème of -boter. Je kan ook een lekkere verzorgende lipstick gebruiken. Belangrijk is dat je ze de hele dag bijwerkt.

Stap 4: Geen slechte gewoontes
Lik niet langs je lippen. Dit droogt ze alleen maar sneller uit. Niet op je lippen bijten en blijf van de korstjes en velletjes af. Als je die er aftrekt dan krijg je alleen maar grotere wondjes.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina