Nagels lakken als een pro in 6 stappen

Nagels lakken als een pro in 6 stappen

Fase 1
Voor mooie nagels moet je eerst mooie handen hebben. Zorg ervoor dat je altijd een vochtinbrengende crème in je tas of in de la van je bureau hebt. Verzorg je handen met crème voordat je naar bed gaat. Masseer je nagels en de randen zodat ook de huid van je vingertoppen wordt gevoed.

Fase 2
Controleer voor je begint of je nagels goed gevijld zijn en of alle oude nagellak is verwijderd. Week je vingers een paar minuten in een kom met lauw zeepwater om je nagelriemen zacht te maken. Droog ze daarna zacht af met een handdoek en duw de nagelriemen voorzichtig terug.

Fase 3
Breng een basislaag van transparante beschermende lak aan. Zo voorkom je dat de kleurstoffen in de lak in contact komen met je nagels.

Fase 4
Als de basislaag is opgedroogd, kun je de eerste laag lak aanbrengen. Pas op dat je niet te veel lak aanbrengt. Begin in het midden van de nagel, en strijk daarna met het borsteltje over de zijkanten, zonder de huid te raken. Als je een foutje maakt, verwijder de lak dan met een wattenstaafje gedrenkt in remover. Wacht tot ook deze laag droog is en breng dan de tweede laag aan.

Fase 5
Tot slot breng je de topcoat aan die de lak beschermt en ervoor zorgt dat je nagels een week lang mooi blijven.

Fase 6
En dan is het wachten geblazen. Ga niet met je haar spelen, houd je vingers in de schaduw, ga niet naar de wc en vervang ook de luier van je baby nog niet, totdat je nagels helemaal droog zijn. Dat kun je controleren door met je nagel langs je onderlip te strijken. Als je nagel glad aanvoelt, is de lak goed droog. Zo niet, dan moet je nog even wachten.

Fase 7
Bewonder je mooie handen. Beweeg je vingers sierlijk over je toetsenbord, strijk ermee over de rand van je wijnglas … Kortom, profiteer van je prachtige nagels! En doe vooral de afwas niet!!

Tot gauw!

Sarah

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

6 nagellakkleuren voor het hele jaar

6 nagellakkleuren voor het hele jaar

6 nagellakkleuren voor het hele jaar

Rode nagellak blijft een klassieker. Maar naast vurig brandweerrood, subtiel roze en gedurfd zwart, heeft een hippe meid nog wat nagellakkleuren nodig. Deze zes trendy tinten bijvoorbeeld.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow