Nagels lakken als een pro in 6 stappen

Nagels lakken als een pro in 6 stappen

Fase 1
Voor mooie nagels moet je eerst mooie handen hebben. Zorg ervoor dat je altijd een vochtinbrengende crème in je tas of in de la van je bureau hebt. Verzorg je handen met crème voordat je naar bed gaat. Masseer je nagels en de randen zodat ook de huid van je vingertoppen wordt gevoed.

Fase 2
Controleer voor je begint of je nagels goed gevijld zijn en of alle oude nagellak is verwijderd. Week je vingers een paar minuten in een kom met lauw zeepwater om je nagelriemen zacht te maken. Droog ze daarna zacht af met een handdoek en duw de nagelriemen voorzichtig terug.

Fase 3
Breng een basislaag van transparante beschermende lak aan. Zo voorkom je dat de kleurstoffen in de lak in contact komen met je nagels.

Fase 4
Als de basislaag is opgedroogd, kun je de eerste laag lak aanbrengen. Pas op dat je niet te veel lak aanbrengt. Begin in het midden van de nagel, en strijk daarna met het borsteltje over de zijkanten, zonder de huid te raken. Als je een foutje maakt, verwijder de lak dan met een wattenstaafje gedrenkt in remover. Wacht tot ook deze laag droog is en breng dan de tweede laag aan.

Fase 5
Tot slot breng je de topcoat aan die de lak beschermt en ervoor zorgt dat je nagels een week lang mooi blijven.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Fase 6
En dan is het wachten geblazen. Ga niet met je haar spelen, houd je vingers in de schaduw, ga niet naar de wc en vervang ook de luier van je baby nog niet, totdat je nagels helemaal droog zijn. Dat kun je controleren door met je nagel langs je onderlip te strijken. Als je nagel glad aanvoelt, is de lak goed droog. Zo niet, dan moet je nog even wachten.

Fase 7
Bewonder je mooie handen. Beweeg je vingers sierlijk over je toetsenbord, strijk ermee over de rand van je wijnglas … Kortom, profiteer van je prachtige nagels! En doe vooral de afwas niet!!

Tot gauw!

Sarah

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina