Olaz Regenerist

Olaz Regenerist

De Olaz Regenerist lijn biedt geavanceerde anti-verouderingsproducten die helpen om de huid te vernieuwen en te zorgen voor een zichtbaar jongere huid zonder drastische maatregelen. Speciaal ontwikkeld en geformuleerd met krachtige ingrediënten inclusief het unieke Olaz amino-peptide complex. Regenerist producten bevatten verder ingrediënten zoals Pro-Vitamine B5 en glycerine. Olaz Regenerist werkt niet alleen voor een gladdere en steviger uitziende huid, maar helpt ook om de huid zichtbaar te vernieuwen en de natuurlijke vochtbarrière van de huid te verbeteren.


Belangrijkste ingrediënten: Amino-peptide complex, Glycerine, Niacinamide, Vitamine E
Bewezen resultaten: Stimuleert de vorming van collageen, vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en zorgt voor een indrukwekkend jonger uitziende huid in slechts 3 weken.

Stap 1. Serum
Serum – is een transparante, melkachtige substantie die meer geconcentreerde actieve bestanddelen bevat dan een verzorgingscrème. Bovendien wordt door het gebruik van een serum, onmiddellijk na de reiniging, je dag- of nachtcrème nog beter opgenomen. De ideale combinatie dus voor een efficiëntere verzorging.

Stap 2. Hydraterende dagcrème
Dagcrème – helpt grondig de strijd aan te gaan tegen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels met een combinatie van een Olaz vochtinbrengende crème en geavanceerde micro-vullende poeders die helpen om het oppervlak van de huid gladder te maken en onmiddellijk fijne lijntjes zichtbaar te ontspannen. Bovendien wordt je huid gehydrateerd dankzij de formule met biopeptide+B3 complex en helpt deze de verschijning van rimpels na enige tijd te reduceren.

Olaz Complete
Olaz Complete
(13)

Een lichte formule voor een gezonde huid, elke dag

Ontdek nu!

Stap 3. Hydraterende nachtcrème
Nachtcrème – wordt aangebracht na het reinigen van de huid zonder daarbij de hals te vergeten. Terwijl je slaapt hydrateert Olaz Regenerist je huid uur na uur en helpt je huid te herstellen.

Stap 4. Gespecialiseerde behandeling
Gespecialiseerde behandeling – voor de huid rondom je ogen. De huid rond de ogen is veel dunner en kwetsbaarder dan de rest van het gelaat en vraagt daarom ook aangepaste verzorging.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

sonja

sonja

gemeld

graag had ik een paar staaltjes van olaz hydraterende creme om te proberen

  • melden
TANIAKEN

TANIAKEN

gemeld

Welke verzorging gebruik ik het best heb droge huid en ziet er dof uit ook de rimpels zou ik graag wat fijner zien help

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer