Ontharingsmethode: elektrisch scheren

Ontharingsmethode: elektrisch scheren

Een geweldige zachte en snelle ontharingsmethode is elektrisch scheren. Een klein elektrisch apparaatje met een dun rooster aan het uiteinde haal je over je huidoppervlak. De haren worden ‘gevangen’ in het rooster en de mesjes bewegen zijdelings en snijden de haren tegen de rand van het rooster af.


Ideaal voor:

  • benen
  • bikinilijn
  • oksels

+ Een snelle en veilig ontharingsmethode, zonder water. Prima voor onderweg en geschikt voor dames met een gevoelige huid.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

- Het "haarvrije" effect duurt niet zo lang als bij nat scheren. Je moet het scheerapparaat ook goed onderhouden: regelmatig schoonmaken en jaarlijks de mesjes vervangen.

>

De dermatoloog zegt:

"Dit is een makkelijke ontharingsmethode die zacht genoeg is voor de meeste mensen. Gebruik deze methode echter niet als je huid al geïrriteerd is en wondjes of uitslag vertoont."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador