Ontharingsmethode: epileercrèmes

Ontharingsmethode: epileercrèmes

Met een epileercrème los je de haartjes chemisch op aan het huidoppervlak. Eenmaal aangebracht werkt de crème 10 minuten lang op de huid in en wordt dan verwijderd door zachtjes met het haar weg te wrijven. Epileercrèmes zijn prima geschikt voor zones zoals het gezicht en de oksels.


Ideaal voor:

  • bovenlip
  • bikinilijn
  • oksels

+ Een goedkope en snelle ontharingsmanier.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

- Epileercrèmes staan soms synoniem voor geknoei. De producten zijn moeilijk aan te brengen en (sommige) ruiken niet lekker. Huidirritatie kan ook een probleem zijn: test het product altijd even uit op een klein stukje huid en wacht 24 uur om te zien of je geen allergische reactie ontwikkelt.

De dermatoloog zegt:

"Heb je een gevoelige huid? Dan zijn epileercrèmes waarschijnlijk niet de beste keuze. De chemische producten in de crème kunnen irritaties en allergische reacties veroorzaken. Doe altijd eerst een test, het liefst aan de binnenkant van de arm. Nog beter: test twee keer voordat je het op je hele been of op je gezicht gebruikt."

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina