Ontharingsmethode: epileren

Ontharingsmethode: epileren

Om je lichaam haartjesvrij te maken, kan je voor epilatie kiezen. Je gebruikt dan een apparaat met roterende epileerkoppen die de haartjes verwijderen als ze over je huidoppervlak glijden.


Ideaal voor:

  • benen
  • oksels
  • armen
  • bikinilijn
  • gezicht

+ Ultrazachte resultaten, tot wel 4 weken lang. Geen geknoei in de douche, en bovendien zijn de nieuwe modellen ook nog uitgerust met een extra hulpstuk om ongewenste haren te verwijderen op specifieke plaatsen. Epileerapparaten kunnen haartjes van maar 0,5 mm verwijderen. Je hoeft dus niet te wachten op die lelijke teruggroei.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

- Epileren op gevoelige plaatsen kan een onaangenaam gevoel geven.

De dermatoloog zegt:

"Omdat tijdens het epileren het haar met de wortel wordt verwijderd, groeit het terug met taps toelopende puntjes, waardoor het fijner lijkt. Bovendien kan regelmatig epileren het aantal ingegroeide haren verminderen."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador