Ontharingsmethode: harsen

Ontharingsmethode: harsen

Een manier om verlost te raken van ongewenste haartjes is harsen met warme of koude was. De schoonheidsspecialiste brengt de was aan in de richting van de haargroei. Wanneer hij hard geworden is, trekt ze hem er met een vlotte beweging af, tegen de richting van de haargroei. Je kunt natuurlijk ook zelf de harsstrips gebruiken die je in de winkel vindt.


Ideaal voor:

  • benen
  • bikini
  • wenkbrauwen
  • oksels
  • bovenlip
+ Hars kan de huid wekenlang haarvrij houden. Harsen is prima als je dagelijks ontharen vervelend vindt en je wilt betalen voor een professionele behandeling.

- Ontharen met was kan pijnlijk zijn. Bovendien moet je wachten tot de haartjes minstens 2 mm zijn voor je ze opnieuw kunt harsen. Niet leuk als je blote benen wilt of een hekel hebt aan teruggroeiende haartjes. Zelf experimenteren met was kan een knoeiboel worden, en als je naar een schoonheidsspecialiste gaat, is het niet altijd goedkoop. Bovendien kan hars de hele korte haartjes laten zitten.

De dermatoloog zegt:

"Als je harst, verwijder je hoofdzakelijk oppervlaktecellen. De huid kan na het harsen dus droog zijn. Goed nabehandelen met een verzachtende lotion, liefst met aloë vera, is dus de boodschap."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!