Ontharingsmethode: harsen

Ontharingsmethode: harsen

Een manier om verlost te raken van ongewenste haartjes is harsen met warme of koude was. De schoonheidsspecialiste brengt de was aan in de richting van de haargroei. Wanneer hij hard geworden is, trekt ze hem er met een vlotte beweging af, tegen de richting van de haargroei. Je kunt natuurlijk ook zelf de harsstrips gebruiken die je in de winkel vindt.


Ideaal voor:

  • benen
  • bikini
  • wenkbrauwen
  • oksels
  • bovenlip
+ Hars kan de huid wekenlang haarvrij houden. Harsen is prima als je dagelijks ontharen vervelend vindt en je wilt betalen voor een professionele behandeling.

- Ontharen met was kan pijnlijk zijn. Bovendien moet je wachten tot de haartjes minstens 2 mm zijn voor je ze opnieuw kunt harsen. Niet leuk als je blote benen wilt of een hekel hebt aan teruggroeiende haartjes. Zelf experimenteren met was kan een knoeiboel worden, en als je naar een schoonheidsspecialiste gaat, is het niet altijd goedkoop. Bovendien kan hars de hele korte haartjes laten zitten.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De dermatoloog zegt:

"Als je harst, verwijder je hoofdzakelijk oppervlaktecellen. De huid kan na het harsen dus droog zijn. Goed nabehandelen met een verzachtende lotion, liefst met aloë vera, is dus de boodschap."

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina