Ontharingsmethode: laser/IPL

Ontharingsmethode: laser/IPL

Een futuristisch klinkende manier om je te ontharen is via laserstralen. De laser is een smalle bundel geconcentreerd licht die op kleine stukjes van de huid wordt gericht. Het licht verhit de haarfollikel en zo raakt de haargroei belemmerd. Hoe lichter je huid en hoe donkerder je haartjes, hoe beter de behandeling werkt. Het is een extreme ontharingsmethode, maar wel geweldig voor zones zoals de bovenlip.


Ideaal voor:

  • bikinilijn
  • oksels
  • bovenlip

+ Veel sneller en minder pijnlijk dan vroeger, omdat bredere stukken huid nu in één keer behandeld worden. In veel gevallen komen de haartjes niet meer terug en als dat wel het geval is, zijn ze meestal heel fijn en dun.

- Vóór elke behandeling moet je de huid scheren. De resultaten zijn niet meteen blijvend: je hebt dus meerdere behandelingen nodig en dat kan behoorlijk duur uitpakken. Je moet zes weken voor en zes weken na de behandeling oppassen met zonlicht, omdat de behandeling ook het pigment in de huid verandert. Je loopt daardoor een groter risico om te verbranden. Door hormonale veranderingen bij zwangerschap of menopauze kunnen de haren ook weer teruggroeien.

De dermatoloog zegt:

"De laser concentreert zich op het pigment in de haartjes. Hoe meer je haarkleur overeenkomt met je huidskleur, hoe hoger het risico op verbranden en littekenvorming. Daarom is donker haar op een lichte huid de ideale combinatie. Heb je een donkere huid? Denk dan goed na of je deze techniek wel wilt gebruiken."

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!