Organiseer een vriendinnenverwenavondje!

Organiseer een vriendinnenverwenavondje!

Nodig je vriendinnen eens uit bij je thuis. Niet voor een etentje of een filmmarathon, maar voor een beauty-avondje!


verwenavond

Stap 1: de juiste setting
Weg met alle rommel. Zorg dat je genoeg schone superdikke handdoeken klaar hebt liggen. Net als een goede cleanser en gezichtsdoekjes. Steek een paar kaarsjes aan – jasmijn, lavendel en magnolia zijn echte loungegeuren. Kom tot rust met een kruiden- of vruchtenthee en een fijne babbel.

Stap 2: varieer in je aanbod
Niet iedereen vindt het leuk dat er iemand aan haar gezicht zit of haar voeten kriebelt. Stel dus een paar menuutjes samen van de verschillende ‘behandelingen’ waaruit jullie kunnen kiezen.

Stap 3: verzorging op maat
Wie gezondheidsproblemen heeft of zwanger is, doet beter niet mee met dit soort verwennerijtjes. Het is belangrijk dat jullie allemaal weten welk huidtype jullie hebben zodat niemand haar huid irriteert met onbekende lotions en smeerseltjes.

verwenavond

Stap 4: yoga ontspant
Nodig iemand uit die wat ervaring heeft met yoga en een paar simpele en veilige yogabewegingen kent. Een rustige yogasessie helpt om iedereen in de juiste ‘mood’ te brengen.

Stap 5: gezichtsverzorging
Geef je huid een zachte scrubbeurt, wrijf met je vingertoppen om de huid te stimuleren. Spoel je gezicht schoon met warm water en dep het droog. Breng een gezichtsmasker aan en ontspan. Voorzie een plekje waar je even kunt liggen/hangen en naar ontspannende muziek kunt luisteren of naar een cd met natuurgeluiden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 6: massage
Je kunt het eenvoudig houden en elkaars schouders en rug masseren. Maar voor een stevigere massage loont het de moeite om een paar uur een masseur in te huren (ideaal genomen iemand die aromatherapie gebruikt) en de kost te delen.

verwenavond

Stap 7: pedicure
Vorm groepjes van twee en verzorg elkaars voeten. Geef ze eerst een badje in een kom warm water met een paar druppels lavendelolie. Droog ze af en masseer ze dan met een geurende voetencrème of een beetje gewone olijfolie. Vijl je teennagels en geef ze een vrolijk kleurtje.

Stap 8: manicure
Wrijf handcrème in elkaars handen, nagels en nagelriemen. Doe dat heel zorgvuldig zodat het een echte massage wordt. Als iedereen een flesje nagellak meebrengt heb je een leuk aanbod kleurtjes om uit te kiezen.

Stap 9: mix je eigen mocktail
Vraag iedereen om vruchtensappen en/of vers fruit mee te brengen en organiseer een sessie ‘mocktails’ (niet-alcoholische cocktails) mixen.

verwenavond

Stap 10: een nieuwe look (of) een nieuwe jij!
Geef iedereen eens een andere look door kleren te ruilen, een nieuwe kleur lipstick of oogschaduw te proberen. Plezier gegarandeerd. Niet vergeten: neem foto’s voor, na en tijdens de activiteiten!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer