Red je huid in 1, 2, 3!

Red je huid in 1, 2, 3!

Met de steeds maar dalende temperaturen smeekt je huid om extra verzorging. Een mini-reddingsplan voor een gloednieuw velletje.


redjehuid

Tip 1: Vernieuw je huid
Door lage temperaturen gaan je huidcellen steeds harder werken en vertraagt de natuurlijke exfoliëring van je huid. Dat uit zich in droge vlekken. Zeg je droge winterhuid vaarwel en opteer voor een zachte scrub die een stralende, nieuwe huid onthult.

Tip 2: Bescherm ze tegen de zon
Gebruik altijd een dagcrème met uv-bescherming. Die hydrateert, houdt winterse uv-stralen tegen en doet droge vlekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Tip 3: Goedenacht!
Droogte buiten en binnen vereist een goede hydraterende nachtcrème. Dat hoeft geen vette voedende crème te zijn, beter is een licht olievrij product dat je huid meteen ook zachter en steviger maakt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...