Roep cellulitis een halt toe!

Roep cellulitis een halt toe!

Cellulitis, veel vrouwen krijgen er ooit wel eens mee te maken. Esthetisch en gracieus is het niet, en je raakt er zo moeilijk van af. Toch bestaan er verschillende doeltreffende middeltjes om cellulitis voorgoed uit je leven te bannen.


Roep cellulite een halt toe!

Cellulite is een natuurlijk fenomeen dat veroorzaakt wordt door oestrogeen. Het ontstaat wanneer er zich een teveel aan vetophopingen vormt onder de opperhuid.

Die vetophopingen groeien aan en drukken op de bloed- en lymfvaten. Dit heeft tot gevolg dat water en toxische stoffen niet langer optimaal kunnen afgescheiden worden waardoor de huid er als een sinaasappel gaat uitzien.

roep cellulitis een halt toeOm dit tegen te gaan, zijn er natuurlijk de anti-cellulite crèmes. Die starten het proces van de afscheiding van vocht en afvalstoffen opnieuw op. Ze hebben ook een uitwerking op de vetlichaampjes. Ze geven een zichtbaar resultaat als ze regelmatig en gedurende lange tijd gebruikt worden. Breng de crème aan met cirkelbewegingen van boven naar beneden.

Een andere techniek is die van de lymfedrainage. Lymfedrainage is een zachte, pulserende massage die de lymfecirculatie weer op volle toeren laat draaien. Je onderlichaam wordt ingepakt met plastic flappen die verbonden zijn met holle draden. Deze draden leiden naar een machine. Tijdens de behandeling blazen de flappen helemaal op, één voor één, zone per zone. Een lymfedrainage haalt afvalstoffen uit het lichaam en lost vetophopingen op zodat cellulite duidelijk vermindert. Om goede resultaten te boeken, volstaan tien sessies bij een kinesitherapeut of een officieel erkende arts.

Bij een erge vorm van cellulite is liposuctie de meest efficiënte (maar ook de duurste) oplossing. Opgelet: zonder een evenwichtige voeding en lichaamsbeweging zullen de resultaten niet lang zichtbaar zijn!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!