Ruwe of zware baard

Ruwe of zware baard

Scheren kan onprettige ervaringen met zich meebrengen. Gelukkig hebben we enkele oplossingen voor de meest voorkomende problemen die mannen kunnen hebben.


G Fact
Gezichtshaar kan tot 40% gemakkelijker worden afgesneden als het gedurende twee minuten in warm water wordt geweekt.
Het is mogelijk dat een onaangename, hinderlijke scheerbeurt ontstaat doordat u niet scheert op een manier die het beste past bij uw ruwe of zware baard. U mag er echter zeker van zijn dat u met de volgende eenvoudige aanwijzingen kunt beginnen met genieten van een comfortabele scheerbeurt.

Wassen & hydrateren:
Begin met Gillette Series Scrub of Wash om gezichtsvuil te verwijderen, zoals vet, vuil en dode huidcellen. Die stoffen kunnen het haar doen samenklitten en de baan van uw scheermes blokkeren. Om uw gezichtshaar te verzachten en gemakkelijker door te snijden, moet u gedurende minstens drie minuten hydrateren met warm water.

Blijf trouw aan een scheergel die bij u past:
Gebruik scheergels die speciaal worden ontwikkeld voor zware baarden: Gillette Fusion HydraGel Zware Baard bijvoorbeeld, bevat glycerine en baard-hydraterende bestanddelen om gezichtsharen voor het scheren te verzachten.

Probeer een geavanceerd scheerapparaat:
Gebruik een geavanceerd meerbladig scheerapparaat met mesjes die dicht bij elkaar staan. Dit helpt om de druk te helpen verminderen op de huid voor een buitengewone comfort. Bovendien wordt een aangedreven scheerapparaat aanbevolen voor een soepeler haal en minder irritatie.

Scheer dagelijks:
Baardhaar is het tweede snelst groeiende deel van het lichaam, na beenmerg. Het voor blijven is een slimme zet. Een gladgeschoren gezicht voorkomt dat uw baardharen jeuken als ze uitgroeien, en het kan huidirritatie verminderen.

Gillette Fusion Phenom Power
Gillette Fusion Phenom Power
(47)

Het eerste Gillette scheermesje met 5 mesjes

Ontdek nu!

Bewaar het beste voor het laatste:
Als u pas op het einde van uw scheerbeurt uw bovenlip scheert en rond uw mond, krijgt de scheergel meer tijd om in te werken en wordt uw gezichtshaar nog zachter op deze moelijke plekken. Het kost u dan minder inspanning om de haartjes af te snijden. Bovendien is een enkelvoudig mesje erg handig voor moeilijke plekjes, zoals onder de neus.

Controleer uw scheermesje:
Vervang de mesjes als u voelt dat ze beginnen te trekken of als het scheren onaangenaam wordt. Sommige scheerapparaten hebben een indicatorstrip die wit wordt als u geen optimale scheerbeurt meer hebt.

Andere problemen & oplossingen:

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina