Scheren voor beginners

Scheren voor beginners

Schalt het griezelige gegrom van een elektrisch scheerapparaat nog iedere ochtend door de badkamer?Ruil het ding dan snel in voor een Gillette-scheermes. Want echte mannen scheren zich tot nader order nog steeds nat.


Maak je baardstoppels soepel.

Neem daarom net voor het scheren een warme douche of was je gezicht met warm water. Door de hitte gaan je huidporiën openstaan en worden de baardstoppels zachter.

Breng scheerschuim aan.

Masseer het sop zachtjes met de vingertoppen of een scheerkwast in de baardharen. Wees niet te zuinig met zeep. De witte laag beschermt je huid tegen het scherpe scheermes.

3, 2, 1... !

Laat het scheermesje voorzichtig over je huid glijden. Oefen hierbij een lichte maar gecontroleerde druk uit. Begin een scheerbeurt altijd aan de kaaklijn en wangen. Daar zitten de dunste haren. Scheer vervolgens je hals en je kin. De stugge snorharen laat je voor het einde.

Pas op! Scheer altijd mee met de groeirichting van de baardharen. Dit voorkomt ingroeiende stoppels, snijwondjes en huidirritatie. Vergeet ook niet om geregeld je scheermesje schoon te spoelen onder warm stromend water. Op die manier blijft het zuiver en scherp.

Even schrikken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

In de wijd openstaande huidporiën kunnen zeepresten achterblijven. Spoel daarom je gezicht na afloop met koud water.

Naverzorging.

Na een close shave is er een goede huidverzorging nodig. Breng je huid tot rust met de Gillette Series Intensief Verkoelende Balsem.

Wacht tot de volgende ochtend.

En begin gewoon opnieuw.


Meer weten over scheren en Gillette Fusion ProGlide:

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Kristof

Kristof

gemeld

Gillette en niets anders ������ Altijd tevreden van ������

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina