Schoonheidsgeheimen van sterren: Jennifer Lopez

Schoonheidsgeheimen van sterren: Jennifer Lopez

Een atletisch figuur, haar om van te dromen en een prachtige teint: J-Lo heeft haar schoonheidsgeheimen gedeeld met Claire Baldewyns, journaliste bij Gala. Ontdek al haar tips om haar uiterlijk van 'bomba latina' te behouden, maar ook wat je zelf eenvoudig thuis kunt doen!


Het is de actrice en zangeres Jennifer Lopez die ons haar schoonheidsgeheimen verklapt. Ontdek hier de kostbare schoonheidstips van een superster!

Schoonheidstip van een superster voor de huid
Schoonheidstip van een superster: om haar stralende teint te bewaren, houdt de Amerikaanse filmster een goede levenshygiëne aan: "Ik slaap minstens acht uur per nacht, hydrateer zoveel mogelijk en vermijd alcohol, tabak en zonnestralen". En thuis laat J-Lo haar huid rusten: "Het gebeurt dat ik me helemaal niet opmaak. Zodra ik een vrije dag heb, laat ik mijn lichaam rusten." Uiteraard met een goede laag vochtinbrengende crème op het gezicht!

Schoonheidstip van een superster: om de huid te reinigen, breng je zachtjes tikkend met je vingertoppen acaciahoning op je gezicht aan. Die laat je enkele minuten inwerken en spoel je af met zuiver water. De honing werkt als een masker en verwijdert alle onzuiverheden. 

Schoonheidsgeheim van een superster voor de make-up
Schoonheidstip van een superster: reeënogen, een smetteloze teint, buitengewoon rode lippen: de zangeres en actrice gaat voor een glamoureuze en verfijnde make-up die nooit té is. Daarnaast vindt ze dat het allemaal een kwestie van karakter is: "Ik vertrek van het principe dat het de innerlijke schoonheid is die je doet stralen. Schitteren op de rode loper is een kwestie van ingesteldheid. Ik concentreer me op positieve gedachten, op mijn dagelijkse pleziertjes."

Schoonheidstip van een superster: kies een concealer die een halve tint lichter is dan je huid om je blik op te lichten. Test een fond de teint uit op je neusbrug of op de binnenkant van je duim om de juiste kleur te vinden! 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Schoonheidstip van een superster voor het haar
Schoonheidstip van een superster: vergeet agressieve technieken en producten, J-Lo beschermt en verzorgt haar haar: "Ik laat mijn haar ademen! En mishandel het niet langer. Gedaan met highlights en pijpenkrullen, ik borstel het regelmatig en breng maskers aan." Resultaat: Zacht, gezond en glanzend haar! 

Schoonheidstip van een superster: meng twee eetlepels rum in je haarverzorging om het haar te verstevigen. Om het haar niet kwetsbaar te maken, gebruik je een haardroger met instelbare temperatuur, een hittebeschermende crème vóór het drogen en een borstel met everzwijnhaar om het haar zacht te borstelen. 

Schoonheidstip van een superster voor de lijn
Schoonheidstip van een superster: om haar mooi gewelfde en goddelijke lichaam in vorm te houden, sport J-Lo elke ochtend 45 minuten en danst ze elke dag. Nog een geheim? Gezonde voeding: "Als ik door de knieën ga voor een pizza of hamburger met frietjes, let ik de volgende dag extra op en hou mezelf onder controle." En om te ontspannen neemt ze een bad met zeep in alle kleuren van de regenboog en veel bubbels. 

Schoonheidstip van een superster: 30 minuten intensief wandelen (verbruik 4 kcal/min) per dag volstaan. Hoe doe je dit in het dagelijkse leven: ga naar je collega's toe om met ze te praten en gebruik de middagpauze voor een wandeling of om te gaan shoppen. Stap een halte vroeger af als je het openbaar vervoer neemt, of parkeer wat verder af. En opdat dit nog beter zou werken, span je je buik- en bilspieren op!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Perfect epileren… hoe doe je dat?