SOS Mooie handen

SOS Mooie handen

Of je nu praat met je handen of je handen laat spreken, verzorg ze elke dag! Met onze tips ben je gegarandeerd in goede handen.


SOS Mooie handen

Zon, koude, schoonmaakproducten… je handen hebben heel wat te verduren! Verzorg en bescherm ze dus elke dag. Met onze tips ben je gegarandeerd in goede handen.

Pigmentvlekken
Oorzaak:
UV-stralen en hormonale schommelingen. Zowat 75% van de zwangere vrouwen en 30% van de pilgebruiksters hebben last van een verstoorde pigmentatie. Bij de ouder wordende huid ontstaan bovendien, onder invloed van UV-licht en een vertraagde celstofwisseling, onregelmatigheden in de verdeling van melanine. Pigmentvlekken vormen zich als grote sproeten op de bovenkant van je handen.

Oplossing:
Bescherm ook je handen tegen de zon. Ben je pilgebruikster, verander dan in overleg met je arts eventueel van pil.

Ruwe handen
Oorzaak:
Je handen hebben voortdurend te lijden van agressieve en irriterende factoren: koude en wind drogen ze uit, handen wassen veroorzaakt vochtverlies en de spaarzame aanwezigheid van talgklieren versterkt die kwetsbaarheid nog. De handpalm staat bloot aan veel wrijving, waardoor de huid de neiging heeft dikker en ruw te worden. Om je handen mooi te houden moeten ze elke dag beschermd worden.

Oplossing:
Gebruik een huidvriendelijk afwasmiddel of draag rubberen handschoenen tijdens het afwassen. Doe die laatste zeker aan wanneer je tuiniert of schoonmaakt. Gebruik geen gewone hydraterende, maar een beschermende handcrème.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Verouderde handen
Oorzaak:
Net als bij de huid van je gezicht verslapt ook de huid van je handen als gevolg van het verlies van collageen (bindweefsel).

Oplossing:
Zorg dat je handen je leeftijd niet verraden en ga ze te lijf met een efficiënte anti-ageingverzorging. Elke dag.

Kloven sos mooie handen
Oorzaak:
Je krijgt ze of je krijgt ze niet: kloven. Ze ontstaan meestal 's winters onder invloed van droogte. En ze kunnen vervelend pijn doen als je ze niet verzorgt.

Oplossing:
Een gewone handcrème is niet voldoende: er moeten ontstekingswerende ingrediënten en vitaminen inzitten. Veel apothekers hebben een eigen bereiding op basis van vetten en vitaminen. Je kunt ook vragen naar vitamine A-pillen, die je gedurende enkele weken als kuur inneemt.

Droge handen
Oorzaak:
Werk je veel met papier? Dat kan het vocht letterlijk uit je handen opslorpen. Bescherming op voorhand is minder efficiënt, hydrateren nadien des te meer.

Oplossing:
Maak er een gewoonte van om na het werken met papier je handen te wassen met een zachte handzeep en meteen een likje hydraterende handcrème aan te brengen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina