Ten strijde tegen mee-eters!

Ten strijde tegen mee-eters!

Je hebt alles al geprobeerd en niets helpt. Je raakt maar niet verlost van die vieze zwarte puntjes. En omdat die zelfs niet bezwijken wanneer je ze agressief uitknijpt, kies je beter voor een stelselmatig bestrijdingsplan op lange termijn.


Ten strijde tegen mee-eters!

Een mee-eter is eigenlijk een porie die verstopt raakt door een teveel aan talg. Wanneer dat in contact komt met de lucht oxydeert het en kleurt het zwart. Om je van die mee-eters te bevrijden moet je je poriën dus regelmatig grondig ‘ontstoppen’. Niet door ze uit te knijpen, dan komen die puntjes achteraf gewoon terug. Het is beter dat je elke dag efficiënt ten strijde te trekt.

Met andere woorden: tot je ochtendritueel behoort voortaan ook een reiniging met een zachte, diepreinigende wasemulsie en een zuiverende lotion, die je afrondt met een hydraterende crème die niet-comedogeen is en dus geen poriën verstopt.

ten strijde tegen mee etersEn ja hoor, ’s avonds weer hetzelfde liedje: volledig ontschminken, wassen, lotion en een niet-comedogene nachtcrème. Scrub je huid één à twee keer per week zachtjes, bedek je gezicht daarna met een handdoek en buig je een tijdje over een kom heet water. Dep je huid daarna met een watje met zuiverende lotion en je zal versteld staan: je huid is weer als nieuw!

Laat je niet verleiden om weer zwarte puntjes uit te knijpen! De methode die we je hier uitleggen is stukken efficiënter en voorkomt littekens en onaantrekkelijke rode plekjes.

Let er ook op dat je je gezicht niet met vuile handen aanraakt, want ook dat verstopt de poriën. En tot slot: vergeet niet dat je de strijd tegen mee-eters elke dag moet voeren. Even staken is geen optie!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!