Ten strijde tegen mee-eters!

Ten strijde tegen mee-eters!

Je hebt alles al geprobeerd en niets helpt. Je raakt maar niet verlost van die vieze zwarte puntjes. En omdat die zelfs niet bezwijken wanneer je ze agressief uitknijpt, kies je beter voor een stelselmatig bestrijdingsplan op lange termijn.


Ten strijde tegen mee-eters!

Een mee-eter is eigenlijk een porie die verstopt raakt door een teveel aan talg. Wanneer dat in contact komt met de lucht oxydeert het en kleurt het zwart. Om je van die mee-eters te bevrijden moet je je poriën dus regelmatig grondig ‘ontstoppen’. Niet door ze uit te knijpen, dan komen die puntjes achteraf gewoon terug. Het is beter dat je elke dag efficiënt ten strijde te trekt.

Met andere woorden: tot je ochtendritueel behoort voortaan ook een reiniging met een zachte, diepreinigende wasemulsie en een zuiverende lotion, die je afrondt met een hydraterende crème die niet-comedogeen is en dus geen poriën verstopt.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

ten strijde tegen mee etersEn ja hoor, ’s avonds weer hetzelfde liedje: volledig ontschminken, wassen, lotion en een niet-comedogene nachtcrème. Scrub je huid één à twee keer per week zachtjes, bedek je gezicht daarna met een handdoek en buig je een tijdje over een kom heet water. Dep je huid daarna met een watje met zuiverende lotion en je zal versteld staan: je huid is weer als nieuw!

Laat je niet verleiden om weer zwarte puntjes uit te knijpen! De methode die we je hier uitleggen is stukken efficiënter en voorkomt littekens en onaantrekkelijke rode plekjes.

Let er ook op dat je je gezicht niet met vuile handen aanraakt, want ook dat verstopt de poriën. En tot slot: vergeet niet dat je de strijd tegen mee-eters elke dag moet voeren. Even staken is geen optie!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina