Thuispedicure in 5 stappen

Thuispedicure in 5 stappen

Voor streelzachte poezelige voetjes hoef je niet naar een schoonheidssalon. In vijf stappen geef je jezelf een professionele pedicure, gewoon binnen je eigen vier muren.


pedicure

Stap 1: Weken
bereid je voeten voor door ze te laten weken in een ontspannend warmwaterbadje. Voeg wat geurzout toe. Het verzacht vermoeide voeten en verhoogt het spa-gevoel.

Stap 2: Scrubben
als je niet zoveel tijd hebt, kun je snel scrubben met een korrelige scrub. Schenk extra aandacht aan je hielen, de bal van je voet en de onderkant van je dikke teen. Als je wat meer tijd hebt, dep je voeten dan droog en gebruik na de scrub een voetvijl om harde stukjes weg te wrijven.

Stap 3: Nagels vijlen
knip je nagels met een nagelknipper of vijl ze mooi rond. Vijl altijd in één richting, heen en weer zagen kan je nagel beschadigen. Na het vijlen wrijf je ribbeltjes en vlekjes op je nagels weg met een ‘buffer’ (glad blokje dat je nagels egaliseert en doet glanzen).

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
pedicure

Stap 4: Vocht inbrengen
Breng een moisturizer aan op je voeten, en focus extra op de veel belaste gebieden. Wil je het extra goed doen, doe dit dan net voor het slapengaan en trek katoenen sokken over de crème. Ze zullen het vocht ’s nachts vasthouden. Als je weinig tijd hebt, ga dan over op de volgende stap.

Stap 5: Afwerken
de laatste stap is het toevoegen van de finishing touch: nagelkunst, een mooie glans of een glanzend toplaagje, kies zelf maar. Plan genoeg droogtijd in. En omdat je niet naar huis hoeft te rijden in je flipflops, heb je geen enkel excuus voor vlekken!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer