Tips voor slim ontharen

Tips voor slim ontharen

Van speciale trucjes voor elk lichaamsdeel tot tips voor een babyzachte huid: er zijn heel wat tips&tricks over epileren. Welke is jouw favoriet?


1. Warm water helpt je huid ontspannen

In warm water is de huid meer ontspannen en minder gevoelig. Dat is nu net de reden dat Braun de Silk-épil 7 Wet & Dry heeft ontwikkeld. Dit epileerapparaat werkt onder de douche of in bad en is daarom de zachtste epileermethode ooit. Gebruik je een ander Silk-épil model? Neem dan eerst een bad of een douche en controleer of je huid helemaal droog is voordat je begint met epileren.

2. Do's voor nat epileren

In bad: begin voor een optimaal resultaat pas met epileren nadat je ongeveer 5 minuten ontspannen in het warme water hebt gedobberd. Hou je been en het epileerapparaat helemaal ondergedompeld. Je haren zullen onder water recht gaan staan, zodat ze extra makkelijk te pakken zijn. Onder de douche: je huid moet tijdens het epileren echt vochtig zijn. Voor een nog beter resultaat kan je een beetje douchegel gebruiken.

3. Do's voor droog epileren:

Zorg ervoor dat je huid helemaal droog is en er geen restjes bodymilk meer te bespeuren zijn. Silk-épil 7 heeft speciale doekjes ontwikkeld om je huid voor het epileren te reinigen. Ze hebben ook een verkoelend en verzachtend effect en veraangenamen het epileren. Strijk tegen de groeirichting van de haren in over je huid om de kortere haartjes "op te tillen". Op deze manier kan het epileerapparaat ze beter vastpakken.

Braun Silk-épil 9
Braun Silk-épil 9
(19)

Snelste en meest precieze epilatie.*

Ontdek nu!

4. Tegen de haargroei in

Beweeg het epileerapparaat in een opwaartse beweging, tegen de haargroei in. Voor een nog gladder eindresultaat verander je nadien van richting.

5. Begin op tijd

Feestje morgenavond? Epileer je benen dan vanavond al. Soms wordt de huid na het epileren lichtjes rood. Niet echt flatterend… Breng na het epileren wat bodycrème of -lotion aan om je huid te hydrateren en een prachtig glanzende, gladde look te creëren.

6. Scrubben is de boodschap

Regelmatig gebruik van een massagespons (bijv. na het douchen) of van een bodypeeling zal helpen om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Zehra

Zehra

gemeld

Is epileren met laser schadelijk voor je baarmoeder als je je bikinilijn en meer wilt epileren? Groetjeeeesss

  • melden
Gwen2014

Gwen2014

gemeld

Is het een lange tijd geleden dat je je haren hebt geëpileerd. Ga dan voor het seizoen dat je gaat epileren éénmalig naar de schoonheidsspecialiste. Daarna dien je het gewoon bij te houden en je hebt de eerste maal minder pijn. De eerste maal terug beginnen na een lange periode kan soms pijnlijk zijn dus voor de gevoelige zieltjes onder ons. Greetz Gwen

  • melden
Perfect epileren… hoe doe je dat?