Verwen je voeten

Verwen je voeten

Wanneer je de hele dag rondrent om alles gedaan te krijgen, is het makkelijk vergeten hoeveel je arme voeten moeten doorstaan. Geef ze éénmaal per week een klein beetje liefde en ze zullen je eindeloos dankbaar zijn. Niet alleen verhogen goedverzorgde voeten jouw elegante verschijning, maar het verzorgen en verzachten is op zich ook al een geweldige stress-buster!


1. Verwenbadje Begin door je voeten te laten weken in wat hydraterende bubbels – je hebt hier niets specials voor nodig, enkel een badkuip en je favoriete schuim.

2. Scrubben maar Dep je voeten droog en exfoliëer ze met een puimsteen, of nog beter, een scrub die speciaal voor voeten is.

3. Nette nageltjes Werk je nagels bij met een nagelknipper en vijl ruwe randjes weg. Verkleurde stukjes geef je een goede beurt met een nagelbuffer – je voeten zitten vaak verstopt in je schoenen en teennagels hebben dus geen kans om uit zichzelf dode cellen af te stoten.

4. Twee minuten massage Nu voor het allerbeste stuk – geef je voeten een goede massage met een super hydraterende crème en besteed extra aandacht aan de droge stukken achter op je hiel en bij je tenen waar schoenen wrijven.  

5. Vleugje kleur Geef je voeten een vrolijke finish met je lievelingsnagellak en je hebt het perfecte excuus om met je voeten omhoog te gaan zitten terwijl ze drogen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

minoush2

minoush2

gemeld

Leuke verwen tips voor de voeten met de lente in het vooruitzicht!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Pantene classiek

Pantene classiek

Geschreven door Gngngn een lid van Zin in meer,23 september 2015

DIY wellness

DIY wellness

DIY wellness

Het verrassende aan veel luxueuze en dure beauty- en wellnesscentra is dat ze spullen gebruiken die gewoon in je keukenkast staan. Vier trendy beautybehandelingen voor thuistoepassing.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...