Verwen je voeten

Verwen je voeten

Wanneer je de hele dag rondrent om alles gedaan te krijgen, is het makkelijk vergeten hoeveel je arme voeten moeten doorstaan. Geef ze éénmaal per week een klein beetje liefde en ze zullen je eindeloos dankbaar zijn. Niet alleen verhogen goedverzorgde voeten jouw elegante verschijning, maar het verzorgen en verzachten is op zich ook al een geweldige stress-buster!


1. Verwenbadje Begin door je voeten te laten weken in wat hydraterende bubbels – je hebt hier niets specials voor nodig, enkel een badkuip en je favoriete schuim.

2. Scrubben maar Dep je voeten droog en exfoliëer ze met een puimsteen, of nog beter, een scrub die speciaal voor voeten is.

3. Nette nageltjes Werk je nagels bij met een nagelknipper en vijl ruwe randjes weg. Verkleurde stukjes geef je een goede beurt met een nagelbuffer – je voeten zitten vaak verstopt in je schoenen en teennagels hebben dus geen kans om uit zichzelf dode cellen af te stoten.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Twee minuten massage Nu voor het allerbeste stuk – geef je voeten een goede massage met een super hydraterende crème en besteed extra aandacht aan de droge stukken achter op je hiel en bij je tenen waar schoenen wrijven.  

5. Vleugje kleur Geef je voeten een vrolijke finish met je lievelingsnagellak en je hebt het perfecte excuus om met je voeten omhoog te gaan zitten terwijl ze drogen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

minoush2

minoush2

gemeld

Leuke verwen tips voor de voeten met de lente in het vooruitzicht!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer