Verzorgde huid, happy huid!

Verzorgde huid, happy huid!

Koude, wind, regen, felle zon, luchtvervuiling. De gevoelige huid van je gezicht wordt aan heel wat schadelijke invloeden blootgesteld. Het is echt heel belangrijk om haar goed te reinigen, te voeden en te beschermen. Want een schone en verzorgde huid voelt niet alleen fijner aan maar blijft ook langer jong.


happyhuid

Tip 1: mild reinigen
Elke ochtend en avond je gezicht goed schoonmaken is een slimme gewoonte. Verwijder make-up, stof, zweet en overtollig talg met Olaz Total Effects Vochtige Anti-Verouderings Reinigingsdoekjes of met Olaz Verzorgende Reinigingsmelk op een watje.

Tip 2: liefdevol verzorgen
Een verzorgde huid voelt prettig aan en ziet er goed uit. Reinigen is de onmisbare basis. Daarna heeft je huid nood aan een voedende en beschermende dagcrème die bij jouw huidtype en leeftijd past. Klik hier voor persoonlijk verzorgingsadvies.

Olaz Complete
Olaz Complete
(13)

Een lichte formule voor een gezonde huid, elke dag

Ontdek nu!

happyhuid

Tip 3: rust en een nachtcrème
Drukte en stress laten sporen na in je gezicht. Zorg dus dat je voldoende slaapt. En gebruik een nachtcrème zodat je huid vocht kan bijtanken en in alle rust herstelt. Vind hier de geschikte nachtcrème voor jouw huid.

Tip 4: opgelet met uv
Zonlicht en frisse lucht zijn onmisbaar voor onze gezondheid. Maar soms kan je best een dagcrème met een hoge beschermingsfactor gebruiken. Probeer dan eens Olaz Regenerist SPF 30 Flawless Skin Cream. Veilig, verzorgend én luxueus.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer