Verzorgde huid, happy huid!

Verzorgde huid, happy huid!

Koude, wind, regen, felle zon, luchtvervuiling. De gevoelige huid van je gezicht wordt aan heel wat schadelijke invloeden blootgesteld. Het is echt heel belangrijk om haar goed te reinigen, te voeden en te beschermen. Want een schone en verzorgde huid voelt niet alleen fijner aan maar blijft ook langer jong.


happyhuid

Tip 1: mild reinigen
Elke ochtend en avond je gezicht goed schoonmaken is een slimme gewoonte. Verwijder make-up, stof, zweet en overtollig talg met Olaz Total Effects Vochtige Anti-Verouderings Reinigingsdoekjes of met Olaz Verzorgende Reinigingsmelk op een watje.

Tip 2: liefdevol verzorgen
Een verzorgde huid voelt prettig aan en ziet er goed uit. Reinigen is de onmisbare basis. Daarna heeft je huid nood aan een voedende en beschermende dagcrème die bij jouw huidtype en leeftijd past. Klik hier voor persoonlijk verzorgingsadvies.

happyhuid

Tip 3: rust en een nachtcrème
Drukte en stress laten sporen na in je gezicht. Zorg dus dat je voldoende slaapt. En gebruik een nachtcrème zodat je huid vocht kan bijtanken en in alle rust herstelt. Vind hier de geschikte nachtcrème voor jouw huid.

Tip 4: opgelet met uv
Zonlicht en frisse lucht zijn onmisbaar voor onze gezondheid. Maar soms kan je best een dagcrème met een hoge beschermingsfactor gebruiken. Probeer dan eens Olaz Regenerist SPF 30 Flawless Skin Cream. Veilig, verzorgend én luxueus.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

Zo maak je zelf ijs zonder ijsmachine

zo-maak-je-zelf-ijs-zonder-ijsmachine
8

We zijn dol op de zomer omdat het de ideale reden is om ijsjes te eten! Maar een goed ijsje hoeft niet altijd uit de winkel te komen. En als je dacht dat je geen ijs kon maken omdat je geen dure ijsmachine hebt, dan hoor je vast graag dat je die niet nodig hebt met ons recept voor zelfgemaakt aardbeienijs.

You have already participated to this slideshow
Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!