Verzorging na het ontharen

Verzorging na het ontharen

Je hebt je net onthaard, maar hoe geniet je nu ten volle van die zijdezachte huid? Scrubben en hydrateren, natuurlijk!


Wekelijks scrubben

Het geheim van een ultragladde huid? Vocht! Hoe meer vocht je huid kan vasthouden, hoe gladder ze eruit gaat zien. Eén keer per week scrubben met bodyscrub is echt noodzakelijk voor een zijdezacht velletje. Vergeet niet dat de scrubbende werking doorgaat wanneer je over je huid wrijft om de korrels weg te spoelen. Zorg er dus voor dat je hier minstens een paar minuten aan besteedt.

Goed hydrateren

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De snelste manier om vocht in je huid vast te houden? Met lichaamsolie, die je binnen de 5 minuten na het douchen aanbrengt. De olie zal je huid niet alleen hydrateren, maar zal ze ook nog eens mooi laten glanzen. Een bodylotion is ook een prima alternatief.

Let vooral op droge plekken zoals de ellebogen, de knieën en de hielen wanneer je scrubt. Zelfs als de rest van je lichaam superzacht is, zijn droge, gebarsten of schilferige plekjes niet echt sexy…

Ziet je huid er dof uit? Kies dan voor een bodylotion met een lichte glans: die zal je huid hydrateren en ook je huidskleur 'oppeppen' door het licht te vangen en de indruk te wekken van een zachte, gezonde huid. Tip: bodylotion met glans staat ook erg mooi op een gebruinde huid.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina