Verzorging na het ontharen

Verzorging na het ontharen

Je hebt je net onthaard, maar hoe geniet je nu ten volle van die zijdezachte huid? Scrubben en hydrateren, natuurlijk!


Wekelijks scrubben

Het geheim van een ultragladde huid? Vocht! Hoe meer vocht je huid kan vasthouden, hoe gladder ze eruit gaat zien. Eén keer per week scrubben met bodyscrub is echt noodzakelijk voor een zijdezacht velletje. Vergeet niet dat de scrubbende werking doorgaat wanneer je over je huid wrijft om de korrels weg te spoelen. Zorg er dus voor dat je hier minstens een paar minuten aan besteedt.

Goed hydrateren

De snelste manier om vocht in je huid vast te houden? Met lichaamsolie, die je binnen de 5 minuten na het douchen aanbrengt. De olie zal je huid niet alleen hydrateren, maar zal ze ook nog eens mooi laten glanzen. Een bodylotion is ook een prima alternatief.

Let vooral op droge plekken zoals de ellebogen, de knieën en de hielen wanneer je scrubt. Zelfs als de rest van je lichaam superzacht is, zijn droge, gebarsten of schilferige plekjes niet echt sexy…

Ziet je huid er dof uit? Kies dan voor een bodylotion met een lichte glans: die zal je huid hydrateren en ook je huidskleur 'oppeppen' door het licht te vangen en de indruk te wekken van een zachte, gezonde huid. Tip: bodylotion met glans staat ook erg mooi op een gebruinde huid.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Geef je huid een sexy gloed in vier stappen!

Met vlotte zomerkleedjes en topjes in het vooruitzicht zijn mooi gebronsde benen en armen een must. Als je een zelfbruinende crème gebruikt, dan zijn deze tips onmisbaar voor een vlekkeloos resultaat.

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Waterkers-aardappelsoep

Een snelle en gezonde lunch voor het hele gezin en de perfecte maaltijdsoep voor koude dagen. Een snel recept van Zin in meer - vandaag: huisgemaakte...

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

Klaar om te bruinen zonder zon?

De zomer komt er weer aan! Haal die rokjes en zomerjurkjes al maar boven... Echter, een mooie, elegante look behouden gedurende de zomermaanden is soms moeilijk en daar hoort uiteraard een mooi gebruinde huid bij ... Een goede zelfbruiner is dus een absolute must voor een geslaagde zomer! Maar hoe breng je zo’n product het beste aan zonder dat je lelijke strepen krijgt? Met onze tips heb je gegarandeerd resultaat!