"Wat zie je er stralend uit, honey!"

"Wat zie je er stralend uit, honey!"

Honing helpt bij verkoudheden en keelpijn… maar is ook een prima basis voor schoonheidsmiddeltjes die je laten stralen als de lentezon.


“Wat zie je er stralend uit, honey!"

Honing is lekker, gezond, helpt bij verkoudheden en keelpijn… al van in de oudheid worden aan honing heel veel goeie eigenschappen toegedicht. Maar wist je dat honing ook een prima basis is voor schoonheidsmiddeltjes die je laten stralen als de lentezon? Probeer het maar!

Honing, gemaakt door de bijen uit nectar van bloemen, is een veelzijdig product. Het wordt gebruikt als natuurlijk zoetmiddel, heeft een licht antiseptische werking, bevat veel mineralen zoals o.a. kalium, calcium, magnesium, fosforzuur, ijzer, mangaan en koper. Daarnaast bevat honing ook een aantal enzymen. Behalve inwendig kan honing ook uitwendig gebruikt worden: de suikers, was en mineralen en hebben een verzachtende werking op je huid. Je kunt het als gezichtsmasker gebruiken en ook als gezichtreiniger werkt het prima.

Honingmaskertje

Meng een eetlepel honing, een eiwit, een theelepel glycerine en genoeg bloem door elkaar tot je een pasta hebt. Smeer je gezicht en hals ermee in. Laat 10 minuten zitten en spoelen af met warm water.

Scrub met honing

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Neem een eetlepel honing in je hand en voeg wat amandelmeel (gemalen gepelde amandelen) en citroensap toe. Meng goed, breng de pasta op je gezicht aan en maak zachte draaiende bewegingen. Goed voor alle huidtypes.

Scrub je huid zijdezacht

Je kunt met honing ook een lichaamsscrub maken voor onder de douche. Meng hiervoor twee eetlepels honing en een eetlepel melkpoeder. Maakt je huid gegarandeerd superzacht!

Baden in melk en honing

Doe een halve liter melk en 3 eetlepels honing in je badwater… en relaxen maar!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina