Winterworkout voor zomerbenen nu aanpakken, straks trots showen

Winterworkout voor zomerbenen nu aanpakken, straks trots showen

Nu is het perfecte moment om je benen onder handen te nemen. Geef ze deze winter de beste verzorging en bij de eerste zonnestralen zien ze er fantastisch uit.


VIERSTAPPENPLAN

1. HELEMAAL IN SHAPE
Mooi gevormde benen krijg je door de juiste oefeningen. Schrijf je in bij een fitnesscentrum in de buurt voor een goeie step- of spinningles. Of ga thuis zelf aan de slag. Met een intervaltraining – 40 seconden workout, 20 seconden relaxen. Doe een squat (kniebuiging tot de dijbenen evenwijdig zijn met de grond), een lunge (met het voorste been een stap naar voren zodat het een hoek van 90 graden met de grond maakt en het achterste been naar beneden zodat de knie bijna de grond raakt), spring met je voeten tegen je achterste, jog met je knieën heel hoog, doe aan touwtjespringen, lopen.

2. SCRUBBEN MAAR
Een mooie huid begint met een scrub. Op die manier verwijder je alle dode huidcellen en bevorder je de bloeddoorstroming. Scrub die benen maar: 1x per week, onder de douche, met cirkelvormige bewegingen. Ze worden er een stuk gladder en zachter door.

3. BELANGRIJK: HYDRATEREN
Ook tijdens de winter krijgen je benen het zwaar te verduren. Ze zitten voortdurend verstopt onder warme kleren of nauw aansluitende kousen. Geef ze elke ochtend wat exclusieve aandacht en verwen ze met een hydraterende bodylotion na het douchen.

4. VOOR ALTIJD GLAD
Hou je benen voor altijd zijdezacht en haarvrij, dankzij Gillette Venus Naked Skin designed by Braun. Daarmee tover je ongewenste haartjes in een flits weg! En je voorkomt dat nieuwe haartjes opduiken.

DE PROFESSIONAL? DAT BEN JIJ!
De professionele IPL-technologie (Intense Pulsed Light) die dermatologen gebruiken om te ontharen werd aangepast voor veilig thuisgebruik. Dankzij Gillette Venus Naked Skin kun je nu thuis hetzelfde resultaat bereiken. Met alleen maar voordelen: je gebruikt het toestel op een moment dat voor jou past. En het is nog lief voor je portemonnee ook!

VOOR BIJNA IEDEREEN
Venus Naked Skin is ontworpen voor een brede variëteit van huidtinten en haarsoorten. Let wel, het is niet geschikt voor de donkerste huidtinten en verwijdert rood, erg blond, grijs of wit haar niet. Door een testje voor de aankoop weet je meteen of de IPL-methode geschikt is voor jouw huid- en haartype. Venus Naked Skin heeft een sensor die heel nauwkeurig je huidtint bepaalt. Door de vooruitstrevende iPulse™ technologie wordt de intensiteit en duur van de lichtflitsen automatisch aangepast aan je huidtype.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

WAT DOET HET?
De lichtimpulsen brengen de wortels van de zichtbare én de onzichtbare haartjes in een rustfase. De tweede fase, de onderhoudsfase, zorgt er dan weer voor dat de wortel in rust blijft.

ZICHTBAAR RESULTAAT NA 6 KEER
Na amper zes behandelingen is de haargroei duidelijk minder. Na zes tot twaalf behandelingen zijn de resultaten langdurig merkbaar. Gebruik het apparaat hierna om de twee maanden om blijvend te genieten van een zalig zachte huid.

METEEN OOK VERZORGEN
De speciale V™ Activating Gel kanaliseert het licht zodat de haarwortels gemakkelijker opgespoord kunnen worden. De formule bevat onder meer pro-vitamine B en extracten van komkommer en hazelnoot. Je verzorgt je huid dus ook nog eens tijdens de behandeling!

BLIJF UIT DE ZON
Zolang de behandeling duurt, blijf je beter uit de zon. De winter is dus ideaal om je huid zijdezacht en haarvrij te krijgen.

GESCHIKT VOOR JE HELE LICHAAM
Venus Naked Skin verwijdert niet alleen de haartjes op je benen. Ook je armen, oksels, bikinilijn en gezicht kun je ermee aanpakken.

BESCHIKBAARHEID EN PRIJS
Vanaf 1 september 2012 te koop in de elektrozaak. Aanbevolen prijs: € 499*.

* Gebaseerd op de gemiddelde winkelprijs. De uiteindelijke prijzen worden bepaald door de handelaar.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie