Zo was je je huid goed

Zo was je je huid goed

We doen het allemaal, ons gezicht wassen, maar doen we het ook correct? Een schoongeschrobd gevoel achteraf is niet zoals het hoort. Je huid dien je net heel voorzichtig te wassen, zodat ze geen vocht verliest.


wasjehuid

Stap 1: wat heb je nodig?
Oogmake-upremover, zachte katoenen doekjes, vochtige reinigings doekjes, een zachte handdoek en een gezichtscleanser met ph-balans.

Stap 2: make-up verwijderen
‘s Avonds moet je je make-up verwijderen, of de resterende sporen ervan, voor je je huid grondig kunt reinigen. Breng oogmake-upremover aan op de zachte katoenen doekjes en veeg je oogmake-up voorzichtig weg. Verwijder dan de gezichtsmake-up met de vochtige doekjes. Nu hoef je je huid niet meer stuk te schrobben.

Stap 3: was je huid
Maak je gezicht nat met wat lauwwarm water. Breng de zachte cleanser aan met cirkelvormige bewegingen. Ongeveer elke reiniger die speciaal voor het gezicht bedoeld is, heeft die ph-balans. Alleen gewone douchezeep hou je beter weg bij je gezicht.

wasjehuid

Stap 4: het juiste huidtype
Je kunt een schuimende cleanser voor normale, vette of gemengde huid gebruiken. Neem een crème of melkachtige crème voor drogere huidtypes.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 5: goed spoelen
Spoel je gezicht goed schoon met lauw water. Dep de huid droog met een zachte handdoek. Vermijd te hard wrijven op je huid, dat kan irritatie en rode vlekken veroorzaken.

wasjehuid

Stap 6: hoe vaak?
Ook ‘s ochtends. Veel vrouwen slaan deze stap over. Het is uiterst belangrijk om zacht het vuil te verwijderen dat zich ’s nachts op de huid verzameld heeft tijdens het huidvernieuwingsproces. Herhaal alle stappen, behalve het verwijderen van de make-up (als je de avond ervoor flink was).

Stap 7: hoe eenvoudiger, hoe beter
Hou het huidreinigingsritueel simpel. Ga niet mee in elke hype, hoe eenvoudiger je routine, hoe beter voor je huid. Een vette huid hoef je echt niet vaker dan twee keer te reinigen. Hoe vaker je je huid wast, hoe sneller je problemen kunt krijgen. Of je nu een droge huid hebt, die droger wordt, of een vette huid die vetter wordt... Twee keer per dag – ’s ochtends en ’s avonds – je huid wassen, volstaat.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador