Zorg goed voor je gezicht

Zorg goed voor je gezicht

Een how-to gids voor alle huidtypes zodat je je gelaat perfect reinigt!


Voor een droge of gevoelige huid
Gebruik een reinigende melk in plaats van een schuimende zeep zodat de huid niet uitdroogt. Vermijd producten met minerale oliën en alcohol omdat deze de huid kunnen irriteren. Kies een korrelvrije exfoliator met enzymen en gebruik vervolgens een hydraterend masker om weer vocht in je huid te brengen. Hou het simpel en overlaad je huid niet met allerlei ingrediënten om reacties tot een minimum te houden.

Voor een normale tot combinatie huid
Er zijn verschillende producten die je zonder teveel problemen kan gebruiken. Misschien moet je wat extra aandacht besteden aan een vette T-zone of een hydraterende crème gebruiken voor droge wangen maar regelmatig scrubben houdt je huid gezond en een wekelijks maskertje komt specifieke noden ten goede en zorgt voor een frisse uitstraling.

Voor een vette of acnegevoelige huid
Een kwalitatieve gezichtswash ligt aan de basis van een schone, pukkelvrije huid. Gebruik producten met ingrediënten zoals salicylzuur, sulfer en klei, die overtollig talg en onzuiverheden verwijderen. Zoek naar olievrije formules, vermijd extra rijke producten en exfolieer tweemaal per week om dode huidcellen te verwijderen. Ga nooit met make-up op slapen om verstopte poriën te vermijden .

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Voor een mature huid
Ga voor producten met antirimpel- of liftend effect en zorg ervoor dat je iedere dag trouw je make-up verwijdert om je huid fris te houden. Reinigende melk en lotions zijn goed voor vrouwen die minder vocht in hun huid hebben en een verstevigend of collageenrijk masker zorgt voor een vollere, jonge huid.

TIP Was je gezicht nooit met heel erg heet of koud water, gebruik altijd lauwwarm water om overstimulatie of verhoogde gevoeligheid te vermijden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer