6 stappen om er fantastisch uit te zien in 5 minuutjes

6 stappen om er fantastisch uit te zien in 5 minuutjes

Een strak schema, stress en slaapgebrek kunnen er allemaal voor zorgen dat je je wat minder geweldig voelt en er dus ook niet top uitziet. Maar wij hebben een oplossing! Je hebt maar 5 minuten en deze beautytips voor onderweg nodig.


  1. Een oogschaduwpalet (je hebt maar twee kleuren nodig) is een must. Breng de lichte, natuurlijke tint over je hele ooglid aan, tot aan je wenkbrauwen. De mid-donkere kleur breng je aan op de plooi van je ooglid, vanuit het midden naar buiten toe, en werk de kleur voorzichtig in met de lichtere kleur.

  2. Bescherm je huid en verberg imperfecties met een olievrije BB crème voor een egale, matte teint. Inwerken doe je met je vingertoppen.

  3. Een bruin oogpotlood is je allerbeste vriend. Gebruik hem op de waterranden van je ogen - onder én boven - of als eyeliner om je ogen definitie te geven. Je kan hem ook gebruiken om je wenkbrauwen op te vullen: gebruik korte, vederlichte stroken.

  4. De juiste mascara verandert je van gewoontjes naar indrukwekkend in slechts enkele halen van het borsteltje. Breng één of twee laagjes aan, beginnend bij de aanzet van je wimpers, en wiebel het borsteltje door tot aan de puntjes van je wimpers.

  5. Voor een jeugdige gloed neem je een poederblush die makkelijk in te werken en op te bouwen is. Glimlach op natuurlijke wijze en breng spaarzaam (je kan altijd nog een laagje aanbrengen als het te licht is) een beetje op de appels van je wangen aan met een grote borstel. Veeg dan naar boven, richting je oor.

  6. Als laatste kies je een neutrale lippenstift voor een natuurlijke look. Dep je lippen lichtjes af met een zakdoekje en breng een tweede laag aan.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

miatje

miatje

gemeld

Ik ga deze beautytips zeker eens uitproberen.

  • melden
mirabel

mirabel

gemeld

goede tips

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016