6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

Een échte lipstickrevelatie! Lipfinity Lip Tint geeft je lippen niet zomaar een kleurtje, maar injecteert ze als het ware. En toch voelt het niet aan alsof je een dikke laag op je lippen hebt. Bovendien houdt de kleur urenlang en laat ze nergens vlekken na. Alex geeft tips voor een topresultaat.


Tip 1: zo doe je het!
Zorg dat je lippen schoon en droog zijn. Lipfinity Lip Tint ziet eruit als een viltstift. Met het puntje van de professionele stift kun je perfect je lippen ‘tekenen’. Kleur ze in met de zijkant van de stift.

Tip 2: mag het iets meer zijn?
Jij bepaalt zelf hoe je je kleur opbouwt. Eén laag kleur geeft een subtiel, transparant effect, meerdere lagen over elkaar zorgen voor een intense, volle kleur. Lipfinity Lip Tint bestaat in vijf kleuren: Pink Princess, Berry Burst, Nice N Nude, Passion Red en Latte.

Tip 3: durf combineren
Combineer Lipfinity Lip Tint bijvoorbeeld met Xperience Gloss Balm, voor een klassieke look. Of creëer sensuele opvallende lippen met enkele lagen Vibrant Curve Effect Lipgloss. Een extra laagje lipgloss over je Lipfinity Lip Tint maakt je lippen helemaal af.

Tip 4: opgelet met vet!
Vet of olie op de punt van Lipfinity Lip Tint kan het resultaat beïnvloeden. Als dat toch zou gebeuren, dan hou je de punt een paar seconden onder de koude kraan en hij werkt weer perfect!

Tip 5: zo kan het ook
Zin in iets anders? Breng Lipfinity Lip Tint eens van binnen naar buiten aan. Dat oogt een stuk natuurlijker omdat de contouren van de lippen niet zo scherp afgetekend zijn.

Tip 6: het geheim van Lipfinity Lip Tint
Lipfinity Lip Tint is een product op waterbasis waardoor de kleur ín je lippen trekt, in plaats van dat ze een laagje erop vormt (en daardoor makkelijk afgeeft). Het resultaat? Mooi gekleurde, kiss-proof lippen die niet afgeven!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Een mooie mond in 5 stappen

Met een mooi opgemaakte mond zie je er nog beter uit. En nee, snel even wat lippenstift is niet genoeg. Een handleiding voor mooie monden.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Mooie volle lippen

Volle, mooi afgelijnde lippen zonder dat je onder het mes hoeft te gaan? Het kan! Wij geven je enkele tips mee waarmee je dit in een handomdraai zelf kunt creëren.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow