6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

6 tips van Alex Valverde over Lipfinity Lip Tint

Een échte lipstickrevelatie! Lipfinity Lip Tint geeft je lippen niet zomaar een kleurtje, maar injecteert ze als het ware. En toch voelt het niet aan alsof je een dikke laag op je lippen hebt. Bovendien houdt de kleur urenlang en laat ze nergens vlekken na. Alex geeft tips voor een topresultaat.


Tip 1: zo doe je het!
Zorg dat je lippen schoon en droog zijn. Lipfinity Lip Tint ziet eruit als een viltstift. Met het puntje van de professionele stift kun je perfect je lippen ‘tekenen’. Kleur ze in met de zijkant van de stift.

Tip 2: mag het iets meer zijn?
Jij bepaalt zelf hoe je je kleur opbouwt. Eén laag kleur geeft een subtiel, transparant effect, meerdere lagen over elkaar zorgen voor een intense, volle kleur. Lipfinity Lip Tint bestaat in vijf kleuren: Pink Princess, Berry Burst, Nice N Nude, Passion Red en Latte.

Tip 3: durf combineren
Combineer Lipfinity Lip Tint bijvoorbeeld met Xperience Gloss Balm, voor een klassieke look. Of creëer sensuele opvallende lippen met enkele lagen Vibrant Curve Effect Lipgloss. Een extra laagje lipgloss over je Lipfinity Lip Tint maakt je lippen helemaal af.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tip 4: opgelet met vet!
Vet of olie op de punt van Lipfinity Lip Tint kan het resultaat beïnvloeden. Als dat toch zou gebeuren, dan hou je de punt een paar seconden onder de koude kraan en hij werkt weer perfect!

Tip 5: zo kan het ook
Zin in iets anders? Breng Lipfinity Lip Tint eens van binnen naar buiten aan. Dat oogt een stuk natuurlijker omdat de contouren van de lippen niet zo scherp afgetekend zijn.

Tip 6: het geheim van Lipfinity Lip Tint
Lipfinity Lip Tint is een product op waterbasis waardoor de kleur ín je lippen trekt, in plaats van dat ze een laagje erop vormt (en daardoor makkelijk afgeeft). Het resultaat? Mooi gekleurde, kiss-proof lippen die niet afgeven!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina