Aftellen naar de grote dag!

Aftellen naar de grote dag!

Op je grote dag wil je dat alles tot in detail geregeld is. Dat kan! Volg ons aftelplan en jij hoeft alleen maar het stralende middelpunt te zijn tijdens je huwelijk.


Naast jurken passen, taarten proeven en overleggen over de tafelschikking zou je al snel vergeten dat een van de belangrijkste elementen van een gelukkig, succesvol trouwfeest, een stralende bruid is. Jij dus. En net als bij een perfect ingestudeerde dans gaat daar wat voorbereiding aan vooraf. Je zult kapsels én make-upstijlen moeten testen. Sommige behandelingen zul je een paar keer moeten proberen voor ze het gewenste resultaat hebben. Volg ons aftelplan en je grote dag kan niet meer stuk.

Nog zes maanden
Geen must, maar wel een aanrader: volg een begeleid fitness- en eetplan. Je gezondheid op de eerste plaats stellen geeft je meer energie. En die kun je wel gebruiken nu.
Als je voelt dat je huid het nodig heeft, ga dan eens te rade bij een dermatoloog. Of laat regelmatig een gezichtsverzorging uitvoeren.
Start je zoektocht naar kapsels en make-upstijlen en verzamel foto’s.

Nog vier maanden
Maak een afspraak voor je eerste kapseltest. Breng je eigen haaraccessoires mee (sluier, tiara, kammetjes). Als je aan een heel nieuwe stijl of kleur denkt, is het nu tijd om te beginnen experimenteren. Als het kan, plan je make-uptest dan op dezelfde dag. Je wilt toch dat je haar en make-up bij elkaar passen?
Breng een zelfbruiner aan de dag voor je je jurk moet passen, om te zien of je de kleur mooi vindt staan bij de jurk.

Nog drie maanden
Breng je wenkbrauwen geleidelijk in vorm zodat ze tegen de grote dag de juiste boog hebben. Als je je zorgen maakt over gezichts- of lichaamshaar, pak het dan ook nu aan. Als blijkt dat je huid slecht reageert op een bepaald soort was, dan weet je dat beter nu al.
Het voelt misschien te vroeg aan, maar dat is niet zo: boek alle schoonheidsafspraken die je nodig hebt tussen nu en de trouwdag. Vraag naar de specifieke personen die jij wilt (kapper, schoonheidsspecialiste) en plan een beetje extra tijd om alles perfect te krijgen.

Nog een maand
Laat je haar knippen binnen de maand voor je trouwdag. Vermijd grote veranderingen te kort voor de trouwdag.
Herinner je nog je plan om beter te eten en meer te sporten? Nu voel je dat je energieniveau stijgt ondanks de lange dagen die je te wachten staan!

Nog twee weken
Verander van haarkleur als het nodig is. Hiermee geef je de kleur genoeg tijd om in te werken en ze zal nog fris en glanzend zijn voor je huwelijk.
Maak een afspraak voor een huidverzorging. Bij een gevoelige huid volstaan zeven tot tien dagen voor je huwelijk om ruim te herstellen, anders zijn vijf tot zeven dagen ervoor ook prima.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Nog één week
Laat je definitieve wenkbrauwvorm aanbrengen en plan je ontharing.
Als je veel vermagerd bent, een bruiner kleurtje hebt, of je haarkleur hebt aangepast, dan wil je misschien een doorloop doen of je make-up zelf doen om zeker te zijn dat je de kleuren nog altijd leuk vindt.
Inspecteer je make-uptasje om te checken of je alle make-upbenodigdheden hebt, inclusief je eigen flesjes nagellak voor je manicure en pedicure.

Nog twee dagen
Krijg je valse wimpers? Vandaag plan je best die een à twee uur durende afspraak.
Puistjes? Bel je dermatoloog en vraag zijn of haar advies over de beste behandeling. Dit is niet het moment om een pukkel alleen aan te pakken.
Het is moeilijk, maar probeer wat te slapen. Echt waar!

Nog één dag
Plan je kleursessie in de spraycabine zodat het bruin volop tijd heeft om te drogen.
Maak nu tijd voor een manicure en een pedicure. Morgen is het daar te druk voor.

De grote dag
Probeer zo veel mogelijk te ontspannen en laat de experts hun werk doen.
Vergeet niet te lachen. Je kapsel en lipstickkleur zullen je vrienden en familie niet lang onthouden, maar jullie stralende gezichten wel!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina