blog-van-de-maand-a-pretty-beautiful-life

Blog van de maand: A Pretty Beautiful Life

Waar gaat jouw blog over?
Ik ben een viertal jaar geleden begonnen met mijn stekje op het wereldwijde web. Ik was net afgestudeerd van het middelbaar en ging een richting volgen die niets met taal te maken had. Ik besefte dat ik het schrijven heel erg zou missen en begon een klein Wordpress blogje waar ik mijn creatieve uitspattingen kwijt kon. Al snel merkte ik dat mensen mijn blogje wel graag lazen. Ik schakelde over naar een eigen domein en the rest is history!

Ik blog enorm graag over beauty. Ik heb thuis lades en dozen vol met spullen staan, dus je kan me gerust een beautyverslaafde noemen. Je zal me wel nooit een make up tutorial zien maken; daarvoor ben ik te onhandig!
Tegenwoordig blog ik over meer dan enkel beauty. Entertainment, muziek, eten, huisdieren, boeken, series,... Dat zijn allemaal onderwerpen die me enorm interesseren en dat deel ik graag met mijn lezers. Vandaar ook de naam "A Pretty Beautiful Life": ik blog over alles in het leven, niet enkel beauty (al is dat wel hetgeen wat hoofdzakelijk op mijn blog te vinden is).

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
De rubriek 'getest&beoordeeld'. Daar lees je beoordelingen en reviews van echte mensen. Zij zijn eerlijk en zeggen het ook als een product minder is. Een website waar alleen maar positieve, superenthousiaste reacties staan: dat vertrouw ik niet. Ik vind het dus super dat StyleUnited plaats heeft voor echte reacties!

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Verzorg je wenkbrauwen goed! Dat verandert echt heel veel aan je uitstraling. Ik doe elke dag wenkbrauwpotlood op, of ik nu het huis uit ga of niet. Ik voel me er veel zelfzekerder door en raad iedereen aan om eens met een poedertje of potlood aan de slag te gaan.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Ik hou van producten die je één keer moet aanbrengen en die dan de hele dag blijven zitten. Geen touch ups of regelmatig checken in de spiegel of alles nog op z'n plaats zit. 

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Op dit moment is mijn favoriet artikeltje op StyleUnited het 5 stappenplan voor prachtige lippen. Ik gebruik zelf ook een techniek beschreven in het artikel: een beetje lipstick in het midden van je lippen en dat lichtjes uitdeppen.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: A Pretty Beautiful Life

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina