Blog van de maand: A Pretty Beautiful Life

blog-van-de-maand-a-pretty-beautiful-life

Waar gaat jouw blog over?
Ik ben een viertal jaar geleden begonnen met mijn stekje op het wereldwijde web. Ik was net afgestudeerd van het middelbaar en ging een richting volgen die niets met taal te maken had. Ik besefte dat ik het schrijven heel erg zou missen en begon een klein Wordpress blogje waar ik mijn creatieve uitspattingen kwijt kon. Al snel merkte ik dat mensen mijn blogje wel graag lazen. Ik schakelde over naar een eigen domein en the rest is history!

Ik blog enorm graag over beauty. Ik heb thuis lades en dozen vol met spullen staan, dus je kan me gerust een beautyverslaafde noemen. Je zal me wel nooit een make up tutorial zien maken; daarvoor ben ik te onhandig!
Tegenwoordig blog ik over meer dan enkel beauty. Entertainment, muziek, eten, huisdieren, boeken, series,... Dat zijn allemaal onderwerpen die me enorm interesseren en dat deel ik graag met mijn lezers. Vandaar ook de naam "A Pretty Beautiful Life": ik blog over alles in het leven, niet enkel beauty (al is dat wel hetgeen wat hoofdzakelijk op mijn blog te vinden is).

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
De rubriek 'getest&beoordeeld'. Daar lees je beoordelingen en reviews van echte mensen. Zij zijn eerlijk en zeggen het ook als een product minder is. Een website waar alleen maar positieve, superenthousiaste reacties staan: dat vertrouw ik niet. Ik vind het dus super dat StyleUnited plaats heeft voor echte reacties!

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Verzorg je wenkbrauwen goed! Dat verandert echt heel veel aan je uitstraling. Ik doe elke dag wenkbrauwpotlood op, of ik nu het huis uit ga of niet. Ik voel me er veel zelfzekerder door en raad iedereen aan om eens met een poedertje of potlood aan de slag te gaan.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Ik hou van producten die je één keer moet aanbrengen en die dan de hele dag blijven zitten. Geen touch ups of regelmatig checken in de spiegel of alles nog op z'n plaats zit. 

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Op dit moment is mijn favoriet artikeltje op StyleUnited het 5 stappenplan voor prachtige lippen. Ik gebruik zelf ook een techniek beschreven in het artikel: een beetje lipstick in het midden van je lippen en dat lichtjes uitdeppen.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: A Pretty Beautiful Life

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Blog van de maand: Eva Vissers

Lage taille, laaghangend kruis, nét iets te lang - en daarom onderaan wat opgerold - en een tikkeltje versleten. Zo hoort 'ie te zijn. De perfecte boyfriend jeans.

Crispy rijstspookjes

Crispy rijstspookjes

Crispy -rijstspookjes

Wil je ook wat spookachtige hapjes bereiden voor Halloween? Als je het druk hebt dan word je vast blij van dit makkelijk en snel recept. Het klassiek...