Blog van de maand: BellaChique

Blog van de maand: BellaChique

Waar gaat jouw blog over?
Het heeft een tijdje geduurd voor ik de grote stap durfde te maken en te gaan bloggen. Waar het me vooral om gaat is het delen van informatie en ervaringen met bepaalde producten.

Beauty producten zijn mijn favoriet, heb ik heel snel gemerkt en het werd al snel een passie. Vooral het creatieve aspect trekt me aan: spelen met texturen en kleuren. Ook zijn de mensen in de 'blogosphere'  meestal heel erg vriendelijk. Het voelde zo goed om met andere mensen die dezelfde passie delen te kunnen praten. Het is ook een hele goede uitlaatklep voor mijn creativiteit: spelen met foto’s, achtergronden en producten. Een perfecte hobby!

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Mijn favoriete artikeltjes zijn uiteraard de artikels waar andere bloggers aan meewerken. Het is heel verfrissend om verschillende visies te kunnen lezen, verschillende stijlen en uiteraard verschillende gezichten te zien.

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Als je net als ik last hebt van korte rechte wimpers, gebruik dan een mascara die wat droger is. Vaak als je na het krullen van je wimpers een te 'natte' mascara opbrengt, gaat de krul er terug uit. Daarom helpt een mascara met een drogere formula. Wat ook zeker helpt is waterproof mascaras te gebruiken. Het geeft je volume, lengte en houdt de krul in je wimpers perfect!

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Een goede droge olie! Zeker in koude tijden als nu is het een absolute must voor mensen met droge huid/haarpunten/gezicht. Zelf gebruik ik dit het liefst op mijn haarpunten en mijn handen. Doordat ik regelmatig mijn haar laat kleuren is mijn haar enorm droog en dit heeft mijn haar al zoveel keer kunnen redden. Het leuke aan een droge olie is dat je het op zowel huid als haar kunt gebruiken. Er zijn zoveel manieren om het te gebruiken!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Mijn recente favoriet is van Mademoiselle Sophistiqué. Daarin worden er tips gegeven hoe je de herfst doorkomt qua make-up. Zo'n artikels vind ik de leukste omdat ze praktisch zijn en heel vlot lezen.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: BellaChique

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina