Blog van de maand: Inezzed

Blog van de maand: Inezzed

Waar gaat jouw blog over?
Mijn blog begon als een beauty, fashion en lifestyle blog. Maar na enkele maanden werd het duidelijk dat mijn hart vooral bij het beauty gedeelte lag. Momenteel plaats ik veel reviews, make-up looks en probeer ik er af en toe ook een make-up tutorial tussen te steken. Maar soms kan ik het niet laten en verschijnt er toch nog een fashion of lifestyle artikeltje.

Wat was je grootste beauty mistake ooit?
Een aantal jaren geleden ging ik in de zon liggen zonder zonnecrème. Op zich al een ramp, maar het wordt nog erger. Toen ik een paar uur later in de spiegel keek zag ik dat mijn zonnebril er in gebrand stond, en geen klein beetje. Ik zag eruit alsof ik net terug kwam van een skivakantie. Helemaal in paniek ging ik op zoek naar after sun en begon élk uur een dikke laag op mijn gezicht te smeren. Zelfs ’s nachts stond ik op om nog een laagje te smeren. In een moment van verveling begon ik de achterzijde van de after sun te lezen, en daar zag ik staan ‘versnelt het bruiningsproces’. Wat erin resulteerde dat ik de volgende ochtend snooki bruin was, maar dan met een witte zonnebril en classy witte nek. Sindsdien heb ik mijn lesje geleerd en kom ik nooit meer buiten zonder zonnebescherming.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Sinds kort ben ik helemaal verslaafd aan wenkbrauwen. Ik besteed hier makkelijk tien minuten aan elke morgen. Dus je kan wel zeggen dat wenkbrauwpotlood nu mijn favoriete beauty item is.

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited? 
Ik vond het artikel over soldenshoppen met de sterren heel leuk om te lezen. Tijdens de solden koop ik wel eens dingen die ik eigenlijk niet nodig heb, gewoon omdat ze zo’n leuke korting hebben. Thuis al wat inspiratie opdoen en gericht gaan winkelen is de boodschap!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Inezzed

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina