Blog van de maand: Mademoiselle Sophistique

Blog van de maand: Mademoiselle Sophistique

Waar gaat jouw blog over?
Als gewezen taal- en letterkundestudent heb ik een liefde voor spelling (nerd-alert), taal en schrijven. Als 22-jarig toppunt van het vrouwelijke stereotype heb ik een zwak voor alles wat met beauty en huidverzorging te maken heeft. De ideale combinatie van die twee is voor mij Mademoiselle Sophistiqué. Mijn eigen plekje en uitlaatklep waar ik mijn shop- en beautyverslaving voor iedereen ten toon kan spreiden en mijn gedachtekronkels neer kan pennen.

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
Ik ben altijd gek op tutorials. Als ik zo'n mooie look of kapsel zie kan ik mezelf bijna niet bedwingen om ook meteen aan de slag te gaan.

Wat was je grootste beauty- of fashionblunder?
Mijn grootste beautyblunder is toch wel het ontkleuren van mijn haar geweest. In een of andere vlaag van verstandsverbijstering dacht ik dat ik enkel de geverfde kleur eruit zou halen. Not. Daar stond ik dan met een hoofd vol witblond haar met hier een daar een rossige pluk die niet lang genoeg had ingetrokken. Mooi was anders.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Mijn favoriete make-up product is - lang leve de clichés - foundation. Ik heb als tiener erg lang last gehad van acne en het is echt ongelooflijk hoeveel zo'n extra laagje voor je zelfvertrouwen kan doen. Echt acne heb ik niet meer, maar de liefde is nooit bekoeld. Er hoeft maar een nieuwe foundation op de markt te komen en ik haal al bijna automatisch mijn portefeuille boven ;)

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
15 tips die het verschil maken Dit artikel staat boordevol tips die je zo ergens in je onderbewustzijn misschien al wel wist, maar nooit echt rekening mee hield. Bijvoorbeeld het reinigen van de GSM, inderdaad logisch als je er zo bij nadenkt, maar ik stond er nooit echt bij stil dat er meer bacteriën dan op een WC opzitten, bah! Ik heb mijn Blackberry trouwens ooit zelfs eens in de WC laten vallen, kan je nagaan hoeveel bacteriën de mijne telt.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Mademoiselle Sophistique

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina