Blog van de maand: MllsDeMode

Blog van de maand: MllsDeMode

Waar gaat jouw blog over?
MllsDeMode is een budgetproof fashion, beauty & lifestyle blog. Het is echt een weerspiegeling van onze interesses, die erg uitgebreid zijn, mede doordat we met acht zijn. Zoals bijna iedere vrouw hebben wij elk een passie voor mode & make-up, maar we schrijven ook geregeld over food, films & series, gadgets, apps en games.

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
Make-overs zijn altijd leuk om te zien, maar wat de make-overs van StyleUnited extra leuk maakt is dat alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Durf en laat je vooral niet afschrikken door wat anderen over je zouden denken! Als je altijd al eens rode lipstick, felgekleurde lokken of een sheer skirt hebt willen uitproberen, ga er dan voor. Je eigen stijl hebben en zo trouw zijn aan jezelf is belangrijker dan de goedkeuring van anderen.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
De Expert Collection van Pantene heeft ons aangenaam verrast. De collectie bestaat uit twee lijnen, de Advanced+ Keratin Repair lijn die bedoeld is om beschadigd haar te herstellen & de Age Defy lijn die de gevolgen van haarveroudering bestrijdt. Beide lijnen hebben we intensief uitgetest en allebei hebben ze ons kunnen bekoren. Het grootste voordeel? Het feit dat ze budgetproof zijn!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Ook al hebben we al een paar keer de eer gehad om een fashion show bij te wonen, hoe het er backstage aan toe gaat blijft altijd een beetje mysterieus. Net daarom roepen we het “Backstage bij de Victoria Beckham-show” verslag van het charismatische topmodel Coco Rocha uit tot ons favoriete artikel.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: MllsDeMode

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador