Blog van de maand: Rougeimaginaire

Blog van de maand: Rougeimaginaire

Waar gaat jouw blog over?
Het is een persoonlijke blog, waarop ik schrijf over dingen die mij bezighouden. Ik ben iemand die best wel veel verschillende interesses heeft, en daarom wil ik mijn blog niet beperken tot één onderwerp. Mode is zo’n beetje de rode draad op mijn blog, maar ik vind het ook leuk om te schrijven over reisjes die ik maak, recepten en DIY artikeltjes te delen, en zo nu en dan ook mijn favoriete beauty- en lifestyletips. Een ander thema dat zo nu en dan weleens terugkomt is Zweden, een land waar ik echt verliefd op ben, en waarover ik ook heel graag dingen deel met andere mensen. 

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
Artikels met trucjes voor haar en make-up vind altijd leuk om te lezen. Ik vind het altijd fijn om iets nieuws bij te leren.

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Dit is een tip die niet voor iedereen van toepassing is, maar die ik zelf wel vaak gebruik. Als je geen klonters in je mascara wil, pak dan meteen nadat je hem hebt aangebracht even het uiteinde van je wimpers vast tussen je vingers. Dit moet je doen terwijl je mascara nog nat is, want anders kunnen je wimpers afbreken, en dat wil je natuurlijk vermijden.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Ik hou van lipstain! Het ziet er natuurlijker uit dan lippenstift, blijft vaak langer zitten, en vervaagt op een mooie, subtiele manier. In mijn vrije tijd speel ik ook dwarsfluit, dus dan kan ik niet echt lippenstift gebruiken, maar met lipstain kan ik mijn lippen toch subtiel een kleurtje geven.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Het 5-stappenplan voor prachtige lippen vond ik leuk! Sommige tips kende ik al, maar er zaten er ook een aantal nieuwe in, zoals het gebruiken van foundation voordat je de lippenstift aanbrengt. Dat ga ik zeker eens proberen.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Rougeimaginaire

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina