Blog van de maand: Rougeimaginaire

Blog van de maand: Rougeimaginaire

Waar gaat jouw blog over?
Het is een persoonlijke blog, waarop ik schrijf over dingen die mij bezighouden. Ik ben iemand die best wel veel verschillende interesses heeft, en daarom wil ik mijn blog niet beperken tot één onderwerp. Mode is zo’n beetje de rode draad op mijn blog, maar ik vind het ook leuk om te schrijven over reisjes die ik maak, recepten en DIY artikeltjes te delen, en zo nu en dan ook mijn favoriete beauty- en lifestyletips. Een ander thema dat zo nu en dan weleens terugkomt is Zweden, een land waar ik echt verliefd op ben, en waarover ik ook heel graag dingen deel met andere mensen. 

Wat is je favoriete feature op StyleUnited?
Artikels met trucjes voor haar en make-up vind altijd leuk om te lezen. Ik vind het altijd fijn om iets nieuws bij te leren.

Wat is jouw ultieme make-up tip?
Dit is een tip die niet voor iedereen van toepassing is, maar die ik zelf wel vaak gebruik. Als je geen klonters in je mascara wil, pak dan meteen nadat je hem hebt aangebracht even het uiteinde van je wimpers vast tussen je vingers. Dit moet je doen terwijl je mascara nog nat is, want anders kunnen je wimpers afbreken, en dat wil je natuurlijk vermijden.

Wat is jouw favoriete make-up/skincare of haarverzorgingsproduct?
Ik hou van lipstain! Het ziet er natuurlijker uit dan lippenstift, blijft vaak langer zitten, en vervaagt op een mooie, subtiele manier. In mijn vrije tijd speel ik ook dwarsfluit, dus dan kan ik niet echt lippenstift gebruiken, maar met lipstain kan ik mijn lippen toch subtiel een kleurtje geven.

Wat is je favoriete artikeltje op StyleUnited?
Het 5-stappenplan voor prachtige lippen vond ik leuk! Sommige tips kende ik al, maar er zaten er ook een aantal nieuwe in, zoals het gebruiken van foundation voordat je de lippenstift aanbrengt. Dat ga ik zeker eens proberen.

Lees mijn blogpost op StyleUnited

Ga naar mijn blog: Rougeimaginaire

BOM-Banner

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015