Bravo blush!

Bravo blush!

Een snelle opkikker voor je huid? Blush! Blush geeft je het uitzicht van een gezonde bloeddoorstroming. Je gezicht na een uurtje lopen of yogales, met een gezonde en vitale gloed: dat is precies wat blush voor je doet.


In 2013 ga ik...

Kies een kleur die je huidtint flatteert

Bleke vrouwen zien er goed uit in bleekroze met blauwe ondertoon en zacht koraal. Een medium gekleurde huid kan voor donkerpaars, vuurrood en zelfs oranje gaan. Als je twijfelt, kijk dan in de spiegel en knijp zachtjes in je wangen om je natuurlijke kleur te ontdekken.

In 2013 ga ik...

Volg je huidtype

Als je een normale of vette huid hebt, kies dan een poeder. Als je snel last hebt van rode vlekken, vermijd dan alles met roodtinten, omdat je huid er wat ontstoken uit kan zien. Normale tot droge huidjes kiezen voor een crème die goed smelt, voor een egaal resultaat. Crèmeblush is fantastisch en zorgt voor een natuurlijk blozende look.

In 2013 ga ik...

Breng het op de juiste manier aan

Om poeder op de appeltjes van je wangen aan te brengen, gebruik je het beste een dikke kwast. Je kunt crèmeblush op dezelfde plek smeren met behulp van een sponsje of je vingertoppen.

In 2013 ga ik...

Probeer eens contouren

Met eenkleurige crèmes kun je je gezicht sculpteren en tegelijkertijd glans toevoegen. Breng de donkerste kleur aan in de kuiltjes van je wangen, borstel uit naar je jukbeenderen. Breng de medium kleur aan op de appeltjes van je wangen, werk uit naar je oren. Gebruik de lichtste kleur om de bovenkant van je wangen te highlighten.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina