De hele dag in het rood

De hele dag in het rood

Jaren nadat Hollywoodstarlets rode lippen hot maakten, spreekt de look nog steeds tot onze verbeelding. Twee versies waarmee je moeiteloos van ’s ochtends tot ’s avonds de dag door kunt.


Rood voor overdag
Als je gedurfde rode lippen te veel vindt voor op kantoor, begin dan voorzichtig met een zacht en mooi dieprood. Je beste koop? Een dun natuurlijk uitziend laagje, met een liplijntje voor meer uitdrukking.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Rood voor ‘s avonds
Hot mama! Deze look is zeker niks voor muurbloempjes. Let op en kies een kleur die je huidtint flatteert. Voor blondines is dat rood met een gele ondertoon, voor brunettes een warmere tint en voor roodharigen rood met een blauw accent. Nog een extra laagje lipgloss over je lippenstift en je hebt een mond om te zoenen!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador