De herfst is zo slecht nog niet

De herfst is zo slecht nog niet

“He, wat?” hoor ik u daar denken bij het lezen van de titel. Ik weet het, het is inderdaad een bijzonder gedurfde uitspraak, zeker nu we zo krampachtig van de laatste zonnestralen aan het genieten zijn. Maar ja, de herfst die is zo slecht nog niet! Zeker op beautyvlak, want dan kan (en mag) het allemaal al eens wat meer zijn. En kijk, daar maak je een beautylover als mezelf nu eens blij mee!

BOM-sept

Ik ben een regelrechte lipstick-verslaafde (als er iets als de AL - anonieme lipsticklovers - bestond, ik sloot me er meteen bij aan), en de lipstick trends zijn dus ook meteen het eerste waar ik naar kijk. Ik ben echt dol op de herfstkleuren, vooral koperkleur en de wat meer gewaagde berry lip zijn mijn favorieten voor de aankomende herfst. Al staat een goede nude lipstick natuurlijk nooit verkeerd! Tip: ga voor een hydraterende lipstick, koude wind kan nogal eens hard zijn voor droge lippen.

Bom-sept

Ook qua oogmake-up kunnen we het al eens wat zwaarder aanzetten. Terwijl de zomer vooral draait rond natural beauty (puur praktisch want hoe minder we smeren, hoe minder er kan afzweten met een dalmatiëreffect als resultaat) kunnen we in de herfst en winter onze echte make-up skills bovenhalen. Mijn go-to ooglook is een smokey eyeliner. Staat nog steeds erg zacht en vrouwelijk, maar heeft toch net een tikje meer ballen dan mijn gebruikelijke mascara-only look in de zomer.

BOm-sept

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een ontboezeming van formaat: ook in de herfst en winter geef ik mijn bronzer niet op. Als sneeuwwitje kan ik wel op dagelijkse basis wat contour gebruiken en dus zwier ik ook in de herfst vrolijk met de bronzerkwast in het rond. Niet om mezelf van een fake-tan à la Snooki te voorzien, maar om wat meer diepte te creëren. Berg de bronzer dus nog niet op, want ook in de herfst en winter worden killer cheekbones geapprecieerd.

Wat zijn jullie favoriete herfst-producten?

liefs,

BOM-sept

Ga naar mijn blog: Mademoiselle Sophistiqué

BOM-Banner

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina