De kwast die bij je past

De kwast die bij je past

Make-up is het mooist als schaduwen zacht in elkaar overgaan. Dé manier om dat te bereiken is door de juiste borstels te gebruiken. En die bestaan in ontelbaar veel formaten en soorten. Deze vijf heb je écht nodig.


1. Een ronde blushborstel
Een volle en ronde (niet te platte) borstel die je kunt gebruiken voor je blush en bronzer. Test even hoe hij voelt want je zult ‘m vaak langs je jukbeenderen moeten strijken. Kies bij voorkeur een kwast met natuurlijke haren, want die vat de pigmenten van de make-up het beste.

2. Een grote poederborstel
Of je nu probeert een glanzend gezicht te matteren of je make-up te perfectioneren, deze klassieke poederborstel is onmisbaar. Gebruik ‘m voor los of compact poeder, om nek en decolleté een kleurtje te geven, of je schouders te poederen als je een ‘blote’ jurk draagt.

3. Medium afgeronde oogschaduwkwast
Deze kwasten vind je met honderden. Maar de beste keuze is een mooi afgeronde borstel, gemaakt van natuurlijke vezels. Net als bij blushborstels zullen natuurlijke haren de kleurpigmenten beter opnemen. De afgeronde punt is ideaal om schaduwen in elkaar te laten overgaan. Met een vierkante punt kun je beter hoeken tekenen. Als je meestal een oogschaduw in crèmevorm gebruikt, dan gebruik je beter een sponsje of je vinger.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Klein eyelinerborsteltje
Wat zouden we doen zonder eyeliner? Je wilt een klein eyelinerborsteltje, maar niet té klein, zodat je zowel crème/vloeibare als poederlijntjes kunt maken. Je kunt het ook gebruiken om je lippen te omlijnen.

5. Wenkbrauwkammetje
Wenkbrauwen zijn ontzettend belangrijk. Ze geven uitdrukking aan je blik en zetten je gezichtsstructuur in de kijker. Een wenkbrauwkammetje kan je wenkbrauwen mooi liften. Gebruik het om ze omhoog en naar buiten te borstelen.

Het loont om te investeren in duurdere kwasten. Want als je ze goed verzorgt, kunnen ze een hele tijd meegaan. Was ze met een zachte shampoo, spoel ze goed en leg ze plat om te laten drogen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina